KIKA Decoval színesebb a világ!

„Vastagabb” megtakarítás
Szigetelések minősítése – kisokos
Merész színek Trondheimtől Abádszalókig

A Nyugati pályaudvarnál megnyílt a kika Deco márka első áruháza, amelyben megtalálhatjuk a legújabb trendeket, színeket és ötleteket. Az egykori Quattro Mobili üzlet helyén bútorokat ugyan nem találunk, de az üzletben minden kika terméket megrendelhetnek a vásárlók – akár prospektusban, interneten találkoztak vele, vagy már látták valamelyik áruházban.

kika 720

A márka szlogenje Színesebb a világ!”- mondta el vezető a nyitás alkalmából tartott sajtótájékoztatón Bakó Árpád, a lakberendezési cég értékesítési vezetője. Az új márkára még inkább érvényes a kikától már jól megszokott színes világ, és a kiváló minőséget a lakberendezési kiegészítők, valamint exkluzív, prémium konyhai eszközök, lakástextíliák, lámpák és szőnyegek képviselik. Arra a kérdésre, hogy melyek az új brand célkitűzései, hová pozícionálják magukat a piacon, Bakó Ádám a következőket válaszolta: „Nem titkolt célunk, hogy az itthon már ismert lakásdekoráció márkákat rövid időn belül megelőzzük. Pozicionálásunknak, illetve a kiváló minőséget nyújtó kika márkánknak köszönhetően erre minden lehetőségünk adott”.

S hogy mit várnak az új márka fogadtatásával kapcsolatban a vásárlóktól? Elsősorban azt, hogy a gyalogos forgalom számára is könnyen elérhető helyen (1137 Budapest, Szent István krt. 30.) a jelenleg is kika törzsvásárlók még gyakrabban látogatnak el hozzájuk. Akik pedig még nem jártak volna kika áruházban, itt kézzelfoghatóan megismerhetik a választék gazdagságát, folyamatosan új ötleteket és inspirációkat kapva gyakori vásárlókká válhatnak. Így ez a vásárlóréteg ösztönzést kap arra is, hogy ellátogasson nagyobb áruházaikba.

Felmerülhet a kérdés, hogy vajon ennek az új üzletnek a megnyitója esetleg egy sorozat kezdete? „Egyelőre ennek a most nyílt boltunknak szánjuk energiáinkat, és arra, hogy mielőbb igazán népszerű és ismert legyen nem csak a budapestiek, hanem az egész ország lakói számára. A későbbiekben elképzelhető további kika Deco üzlet megnyitása” – mondta Bakó Ádám.

Bővebb információ: http://www.kikadeco.hu  

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop