Stílusos étkezés

A táplálkozás egész életünket végigkíséri az első pillanattól az utolsóig. Ahhoz azonban, hogy ne csak az ösztöneink elégüljenek ki, hanem szemünk és lelkünk is táplálékhoz jusson, nagyon fontos a megfelelő körítés. Tárjuk hát ki szívünket (és nyílászáróinkat is) a természet felé, vigyünk stílust az étkezésbe és étkezőnkbe is, hogy még élvezetesebbé, még nagyobb örömmé váljon az evés, ivás, táplálkozás!
stilusosetkezes 720

 

Étkezés a szabadban
Itt a nyár, itt a jó idő, így akik csak tehették, kitelepültek a kertbe, a szabadba, a kinti konyhába. Amennyiben nekünk is lenne rá módunk, de eddig mégsem rendezkedtünk be erkélyünkön, teraszunkon, kertünkben, remek inspirációul szolgálhatnak az itt látható képek.

stilusosetkezes 1
SKANDI TREND

stilusosetkezes 2
HEPHAISTOS

Természet beltérben
Nincs teraszunk, de imádjuk a napfényt, a növényeket és a kék eget? Remek megoldás lehet a természet enteriőrbe varázsolására egy mutatós természetközeli tapéta vagy falfestés. A tapétáknál választhatunk gyári verziót, de a falfestéshez hasonlóan terveztethetünk egyedi képet, mintát is falainkra.

stilusosetkezes 3
FARROW&BALL

Sötétre hangolva
Amikor egy étkezőhelyiségnek karaktert, hangulatot szeretnénk kölcsönözni, nem pedig az étvágyat kívánjuk fokozni, tökéletes választás lehet egy sötét, de tört színárnyalat. A lila árnyalatok között relaxálhatunk, a kékek szintén megnyugtatnak és segítenek gondolataink letisztázásában, a szürke és fekete szín a szemünket nyugalmi állapotban hagyja, arannyal, ezüsttel vegyítve pedig luxusérzést kelt.

 

stilusosetkezes 4
HEPHAISTOS
 

Minden stílusban stílusosan
Teljesen mindegy, hogy skandináv, minimál, klasszikus, eklektikus, keleties, retro vagy vintage pártiak vagyunk, mert egy étkezőt minden körülmények között stílusosra lehet hangolni. Ez az a helyiség, ahol a legkevesebb féle bútort és kiegészítőt kell vásárolni és összehangolni, így jó eséllyel tökéletes harmóniát tudunk létrehozni.

stilusosetkezes 5

FARROW&BALL

A részletekre is ügyelve
Mivel egy étkezőbe a fal- és padlóburkolaton kívül jobbára csak asztalok, székek és világítás kell, így a többi részlettel lehet igazán személyessé varázsolni az enteriőrt, legyenek azok személyes tárgyak, emlékek vagy mindig friss virág egy vázában.

stilusosetkezes 6

IKEA

Apró finomságok
Stílusosan szólva, hol is lehetnének jobb helyen az apró finomságok, mint egy étkezőasztalon. Itt persze nem az ételekről és italokról van szó, hanem a hangulatos étkészletekről, evőeszközökről, vázákról, textilneműkről, virágokról és minden egyéb hangulatfokozó elemről.

stilusosetkezes 7

SKANDI TREND

 

TOP 5 TREND

stilusosetkezes 9

  • IDÉN A LAKÁSKULTÚRÁBAN divatos a szürke összes árnyalata, így nincs ez másként az étkezőkben sem.
  • ÉVEK ÓTA HÓDÍTANAK és egyelőre nem mennek ki a divatból az asztal köré telepített különböző stílusú és/vagy színű székek.
  • AZ ÉTKEZŐASZTALOK ANYAGA napjainkban már különösen strapabíró anyagokból is készülhet, így a terítőt elegendő csak vendégfogadáskor, étkezésekkor az asztalra teríteni, és akkor sem kell, hogy az asztallapon végigérjen, sőt, elhelyezhetjük teljesen aszimmetrikusan is.
  • JÓ VÁLASZTÁS A KÜLTÉRI étkezőbútornak olyan kortárs, időtálló alapanyag, ami lehetővé teszi, hogy a bútorzat egész évben kint maradhasson.
  • EGYRE NAGYOBB VÁLASZTÉKBAN kaphatók olyan étkezőasztalok, amelyek lábai az asztal közepén vannak, így többen és kényelmesebben ülhetjük körül, s akár el sem kell mozdulnunk az étkezőből egy vendégség esetén.

 

 

 
 
 
 
 

 


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop