H&M Home-mal erősít az Arena Plaza

Törmelék csempéből, töredék árért
Készítsünk dobogót!
Vendégvárás rénszarvasokkal

Magyarország legújabb H&M Home részlegével nyílik újra a svéd divatmárka népszerű áruháza az Arena Plazában. A H&M az elmúlt hónapokban kétszintesre bővült, friss design-t kapott, így megújult környezetben, még nagyobb divat- és lakberendezési kollekcióból választhatjuk ki kedvenceinket szeptember végétől.

hm 720

Végéhez közeledik a legnagyobb hazai bevásárlóközpont teljes, közel 30 üzletet érintő átalakítása. Az Arena Plaza első őszi nagy dobása a H&M megújult, kétszintes áruháza lesz, ahol Magyarország legújabb H&M Home részlege várja a vásárlókat. Szeptember 26-tól hatalmas területen, két szinten, összesen 2500 négyzetméteren választhatjuk ki nemcsak gardróbunk, hanem otthonunk legújabb darabjait is.

Glamúros csillogás, puha anyagok, egyedi kiegészítők otthonra is
A H&M Home textiljeivel, dekorációival könnyen stílusossá varázsolhatjuk otthonunkat. Arany és ezüst kiegészítőkkel, ütős nyomatokkal, pihe-puha párnákkal, finom anyagokkal még hangulatosabbá tehetjük lakásunk bármely pontját. A H&M Home tervezői a család legkisebb tagjaira is gondoltak, így rengeteg apróság közül válogathatunk a kicsik szobájába is.

Ezt követő cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop