Elegancia a fürdőszobában

A „pinox” a fűtőtestek szabályozására szolgáló, segédenergia nélkül működő termosztát, amely a jelenlegi formatervezési irányzatoknak minden tekintetben megfelel. A gyártásnál felhasznált poliamid és ABS műanyagok biztosítják az újrahasznosíthatóságot. A  termék  tervezése  során  a  kiváló  műszaki  jellemzők  mellett,  (folyadéktöltet,  fagyvédelmi funkció) a megjelenés és a takarékos anyagfelhasználás jelentették a fő szempontokat.

 

06

 

A  „pinox”   termosztátot  hosszú  élettartam,  egyszerű  fel-,  és  leszerelhetőség,  tisztíthatóság, könnyű kezelhetőség valamint karbantartás-mentesség jellemzi.

A termék az Oventrop exkluzív kivitelű termosztatikus radiátorszelepein kívül más gyártók hasonló termékeihez is alkalmazható.

A funkcionalitásnak és a tökéletes formának köszönhetően a „pinox” jól mutat a fűtőtesten. A karos  fogantyú  ujjhegy-érintéssel  teszi  könnyűvé  és  precízzé  a  hőmérséklet  beállítását.  A  termosztát kiválóan kezelhető és a beállított érték jól leolvasható.

A  „pinox”  termosztát  az  Oventrop  „E”  sorozatú  fűtőtestszelepeivel  vagy  a  „Multiblock  T/TF” csatlakozószerelvényével együtt alkalmazva különösen jól illeszkedik a  modern kialakítású lakások formavilágához.

Az Oventrop GmbH & Co. KG (Olsberg) által, Németországban gyártott termék már többszörös design díjas exkluzív termék. Tervezője: Prof. Ulrich Hirsch D&I.

A már elnyert díjak:

Innovationspreis AIT 2013
Design Plus ISH
CONIC Award 2013
German Design Award 2014 Special Mention
iF Product Design 2014

Az Oventrop új terméke a PINOX exkluzív termosztát megkapta a Construma 2014 díjat.

oventrop.hu

 


Ezt követő cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop