Innovációk és inspiráló akciók a Hörmannál

Európa piacvezető ajtó- és kapugyártója, a Hörmann Hungária is részt a Construma Kiállításon (A pavilon 306A stand), amelynek középpontjában a „Jövő Otthona” áll, s ehhez alkalmazkodva a cég is egyedi, bővített kínálattal jelenik meg.

innovaciokesinspiraloakciokhormann 720

LPU67 Thermo garázskapu, passzívházakba is 
A megfelelő garázskapu kiválasztásánál – legyen szó felújításról vagy új építésről – a formatervezésen túl a kapu hőszigetelése is fontos szerepet játszik. Az LPU67 Thermo energiatakarékos garázskapu hőszigetelése akár 30 százalékkal jobb az LPU 42 szekcionált garázskapuhoz viszonyítva, és kívül-belül ujjbecsípés elleni védelmet is biztosít. Hőhídmentes lamellái 67 mm vastagok, mérettől függően 1,00 W/m2K hőátbocsátási értékkel rendelkezik, de az opcionálisan rendelhető ThermoFrame kerettel 0,9 W/m2K érték is megvalósítható. Max. szélessége 5000 mm, max. magassága 3000 mm, az LPU42 kapukkal azonos beépítési méretekkel rendelkezik. 11-16 munkanapon belül szállítható, a garázskapura 10 év, a meghajtásokra 5 év jótállással.

Smart Key – az intelligens otthon jelene és jövője
A teljesen automatizált rádiós ajtózármeghajtás alkalmazható ház-, és lakásbejárati ajtókhoz, BiSecur applikáció vagy kézi adó, illetve rádiós belső nyomógomb segítségével működik, és a világ bármely pontjáról egyszerűen, biztonsággal ellenőrizhető és működtethető. Könnyen betanítható a választott zárásra is, automatikusan 30, 60 vagy 120 mp között választhatunk, de késleltetve is három különböző időtartamú zárás lehetőségét kínálja.

Inspiráló akciók építtetőknek, felújítóknak 
A népszerű Reno Maticlight szekcionált garázskapu immár 12 méretben, háromféle meghajtással, hatféle színben elérhető (bekerült a Night Oak Decocolor árnyalat is). 10 év jótállás a garázskapukhoz, a meghajtásokra 5 év. A meghajtásokat most szettben – 2 motor és LineaMatictolókapu, illetve RotaMatic 2 szárnyaskapu változatban lehet megvásárolni!

Aktuális akciók: www.hormann.hu
Ingyenesen hívható zöldszámunk: 80/887 575

hormann 2018logo

 

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop