Magyar tölgyből prémium padlók

Gyönyörű környezetben, az Őrség kapujában, Zalalövőn található Edelholz Faipari Kft. 100 százalékban magyar tulajdonban lévő faipari vállalkozás, amely elsősorban tölgy fapadlók gyártására specializálódott. A kitartó, elhivatott munkának köszönhetően, ma már csak és kizárólag prémium minőségű tömör és háromrétegű (Triplex) padlók gyártásával foglalkozik.

magyartolgybolprem201711 720

100 százalékban magyar tulajdonú családi vállalkozás
A cég tulajdonosi körének egyik alapfilozófiája, hogy a Magyarországon megtermett faanyagot Itthon, magyar munkaerő által dolgozza fel, olyan minőségi terméket előállítva, amely a világ bármely gyártójával felveszi a versenyt. Fontos azonban az, hogy padlóink a magyar emberek számára is elérhetőek legyenek, ezért az ország két pontján saját bemutatóterem várja vásárlóinkat.

Magyar tölgyfa
Az EDELHOLZ Kft. padlói kizárólag Magyarországon megtermett tölgyből készülnek, amelyek feldolgozása saját üzemünkben történik a rönk felfűrészelésétől kezdve a felületkezelésig. A magyar alapanyag minősége egész Európában elismert, mondhatni Magyarország a tölgy hazája. Természetesen fa alapanyagainkat megbízható, ellenőrzött erdészetektől szerezzük be, amelyet 100 százalékos FSC-vel igazolni is tudunk.

magyartolgybolprem 7
Kutatás, fejlesztés
Tulajdonosi elvárás, hogy az EDELHOLZ Kft. üzemeiben csak és kizárólag magyar mérnökök dolgozzanak. Legfőbb feladatuk a legmodernebb technológia és a tradicionális kézi megmunkálás összhangjának fenntartása, és a termékek állandó, jó minőségének biztosítása. Marketinges csapatunk szoros kapcsolatban áll neves lakberendezőkkel és építészekkel, ami garancia arra, hogy padlóink széles körű választékában megtalálhatók a különböző stílusú felületek, legyen szó antik, öregített vagy modern padlóról.

magyartolgybolprem 5

Magyarországi értékesítés
Cégünk jelenleg két bemutatóteremmel rendelkezik, ahol képzett mérnökkollégáink ismertetik meg Önnel termékeinket, és kivitelezési szaktanácsokat adnak. Az Ön kényelmes és diszkrét kiszolgálása érdekében bemutatótermeinkbe előzetes időpontegyeztetés szükséges.

magyartolgybolprem 6

További információkért látogasson el honlapunkra www.edelholz.hu vagy keressen bennünket facebook oldalunkon www.facebook.com/edelholz.hu


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop