Első és egyetlen

Utcai zajok kizárása
Szaktanácsadás és kedvezmények
Ötletfarm pályázat

Az ország első és egyetlen AAAA energiaosztályú porszívója, az Electrolux UltraOne Quattro otthonunk bármely pontján, szőnyegen és parkettán is alaposan takarít. Nem „puffogtatja” vissza a port, keveset fogyaszt, csöndben végzi a dolgát. Egyszóval: mindent tud. És azt is a legjobban.

electro720

Hogy mi jelent az AAAA? Nem az ABC első betűjének ismételgetését vagy egy újabb internetes szlenget, hanem azt, hogy otthonunk lehet tisztább és egészségesebb, miközben villanyszámlánkon szinte nyoma sincs annak, hogy hányszor porszívózunk egy hónapban. Az Electrolux UltraOne Quattro porszívó energiacímkéjén szereplő négy „A” a bizonyíték arra, hogy ez lehetséges!

Az Európai Unió által tavaly szeptemberben bevezetett porszívó energiacímkékre pillantva rögtön tudjuk, hogy a boltokban kapható készülékek közül melyik takarít jobban parkettán, melyik szőnyegen, melyik fogyaszt kevesebbet. Az Electrolux UltraOne Quattro az első és az egyetlen, aminek energiacímkéjén viszont azt látjuk, hogy mint az iskolákban az osztályelsők, mindenből a legjobb jegyet szerezte.

A jászberényi porszívógyárban gyártott UltraOne Quattro az első „A”-t alacsony fogyasztásával érdemelte ki. 800 wattos maximális felvett teljesítménye éppen fele annak, amit az Európai Unió megenged. A második és harmadik „A”-t porfelszedési képességének köszönheti. Motoros szívófeje elől a vastagabb szőnyegekbe bújt porszemek sem menekülhetnek, és parkettán, járólapon is hihetetlen alapossággal takarít. A negyedik „A” por visszabocsájtási képességének járt, azaz annak, hogy a porszívóból nem kerül vissza por a levegőbe, így otthonunk tisztább és egészségesebb lesz. Az Electrolux UltraOne Quattro ráadásul nem csak alaposan és takarékosan végzi a dolgát, de az Electrolux UltraOne porszívócsalád többi tagjához hasonlóan csöndesen is oson a porcicák után.jj
Tudjon meg többet a porszívó energiacímkékről: http://www.electrolux.hu/altalanos/promocios-oldal/energia-cimke/

Az Electrolux UltraOne Quattro (modellszám: ZUOQUATTRO) 149 900 forintos ajánlott fogyasztói áron februártól kapható a Márkabolt.hu üzleteiben és webáruházában, valamint a Media Markt hálózatában.

www.electrolux.hu

 

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop