Paprikás, fokhagymás csirkemell sült szívsalátával, humusszal

paprikasfokhagymascsirkemellsultszivsalatavalhumusszal 720 Hozzávalók 2 személy részére:
– 2 szívsaláta
– 2 csirkemell
– 2 gerezd fokhagyma
– 1 evőkanál őrölt pirospaprika
– 1 doboz csicseriborsó konzerv
– 1 gerezd fokhagyma
– só, bors

A csicseriborsókonzervet a szezámmaggal, a megpucolt fokhagymával, 1 dl vízzel és egy kevés sóval krémesre turmixoljuk (humusz). Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A fokhagymát megpucoljuk, lereszeljük, és bedörzsöljük vele a csirkemelleket, majd megsózzuk, és bedörzsöljük őrölt pirospaprikával. A salátát kettévágjuk, és forró serpenyőben kevés olajon megsütjük mindkét oldalát 2-2 perc alatt. Ezt követően kiveszszük, és a serpenyőben a húst is megsütjük 10-15 perc alatt. Tálalásnál a humuszt a tál aljába helyezzük, rátesszük a sült salátát és a felszeletelt húsokat.


Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop