Addig tart a nyár, ameddig csak szeretnéd

Bizony! Idén addig tart a nyár, ameddig Te akarod. Hogyan lehet ez? Kóstold meg a SodaStream frissen bemutatott, kizárólag természetes alapanyagokból készült szörpjeit, és azonnal érteni fogod Te is. A Sparkling Goodness szörpök igazi felüdülést nyújtanak, a nyár üdítő ízeit és mámorító illatait idézik, még akkor is, ha néha-néha úgy érezzük, hogy alkonyatkor már egy kicsit hűvösebb a levegő. 

 

 

A SodaStream Sparkling Goodness szörpjei csak természetes anyagokat tartalmaznak, azaz mentesek a mesterséges ízesítő-, színező- és édesítőanyagoktól, és nincsen bennük tartósítószer sem.

A szörpök három fenséges ízben érhetők el:
– Citrom-lime
– Narancs
– Piros grapefruit

A „SodaStream Sparkling Goodness szörpök a megszokott, vidám palackokban, 750 ml-es kiszerelésben kaphatók. Mindegyik palackból 6 liter egészséges, szénsavas üdítő készíthető. A szörpök elkészítése továbbra is csak néhány percet vesz igénybe a kedvenc SodaStream gépünk segítségével, a szóda erősségét kívánságunk szerint szabályozva. A „Sparkling Goodness szörpök ajánlott fogyasztói ára 1 490 Ft.

Az izraeli székhelyű SodaStream az otthon készíthető szénsavasító rendszerek (HCS home carbonation systems) piacvezető gyártója és forgalmazója. A SodaStream szénsavasító berendezéseivel 33 országban van jelen, 10 millió háztartásban használják rendszeresen és becslések szerint évente 800 millió liter szódát készítenek a segítségével, így SodaStream felhasználói közel 500 millió PET-palack gyártásától és szállítmányozásával együtt járó környezetterheléstől óvják meg a környezetet.
A SodaStream termékeivel a környezettudatos választás lehetőségét kínálja vásárlóinak.
A SodaStreamet 1903-ban alapították Angliában, és azóta gyárt szénsavasító gépeket, jelenleg hat országban folyik a gépek gyártása. A vállalatnak 2008-ban 160 millió dollár éves bevétele volt.
A SodaStream termékeinek magyarországi forgalmazását 2008-ban kezdték meg a viszonteladói hálózat kiépítésével, amelynek köszönhetően a termék jelenleg közel 150 boltban érhető el, és a boltok száma folyamatosan bővül.


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop