Kenyeret süt, lekvárt főz

Elektromos konyhai segítőnkkel, a Hauser kenyérsütőkkel friss, finom és egészséges péksüteményeket, ínyenc lekvárokat készíthetünk. Próbára tehetjük nagymamánk, anyukánk receptjeit, csak éppen sokkal kényelmesebben!

 

 

A Hauser kenyérsütők mindegyikét használhatjuk a nagyobb élelmiszerboltokban és delikát üzletekben kapható, magyar szabadalom alapján készült Diabet-mix lisztkeverékkel is. Ha ezzel sütünk, 30 százalékkal kevesebb cukorterheléssel sújtjuk a szervezetünket a hagyományos liszthez képest. Így a cukorérzékenyek, fogyókúrázók nem csak a házi kenyér semmihez sem hasonlítható illatát, de ízét is nyugodt szívvel élvezhetik. Használhatunk kenyérsütéskor teljes kiőrlésű vagy rozslisztet, magvakkal „színesíthetjük”. És mivel is lehetne finomabb az otthon sütött kenyér, mint színtiszta gyümölcsből készített házi lekvárral? A kenyérsütőkben lekvárt is készíthetünk, a család szája íze.
A Hauser kenyérsütőket keresse a nagyobb áruházak, szaküzletek, műszaki üzletek és a webáruházunk polcain.
www.hauserelectronic.eu

 

 

300 recept kenyérsütő géphez

Íme egy 300 receptet és ugyanannyi ételfotót tartalmazó könyv, amely sós és édes kenyerek, édes kelt tészták, sütemények és házi lekvárok készítését mutatja be. Pompás illatokkal áraszthatjuk el konyhánkat, és tetszés szerint belekóstolhatunk a változatos, puha és ínycsiklandozó kenyérfélékbe. A receptek minden gyártó kenyérsütő gépéhez alkalmasak; némelyiket a kenyérsütő gép és a konyhai sütő kombinációjával készíthetjük el, így változatosabb formákat nyerünk, és tevékenységünkben több örömünk lesz. Az M-érték Kiadó könyvében minden segítséget megtalálunk ahhoz, hogy egyszerűen süthessünk, finomat.


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop