Egy pillantás is elég!

Konyhanyelven
Beépíthető sütő
Kíméletes mosás, időtállóbb ruhák

Ennél nem is lehetne egyszerűbb a főzés! A konyhapultba simuló indukciós főzőlap színes kijelzőjéről minden információ leolvasható: milyen hőfokon és mennyi ideig főzzük még az ebédet, milyen funkciókat aktiváltunk, mennyi maradék hővel gazdálkodhatunk.

pillantas 720

Egyre többen élvezzük otthon az indukciós főzőlapok előnyeit. A főzővíz pillanatok alatt felforr, ha véletlenül kifut az étel, nem tud odaégni, ha hozzáérünk a főzőlaphoz, nem égetjük meg magunkat, és hogy ráadásul még energiatakarékos is, az már önmagában nagyszerű. De még ennél is van tovább. Az Electrolux színes TFT kijelzős főzőlapja igazi segítőtárs: minden eddiginél egyszerűbben kezelhető és még a kezünk alá is dolgozik. A színes InfiSight™ kijelző átlátható, intuitív és inormatív kezelőfelülete lehetővé teszi, hogy mindig pontosan tudjuk, mi történik a főzőlapon. Ellát olyan jó tanácsokkal, mint hogy megmutatja, mely ételekhez, melyik előre beállított hőfokozat ajánlott, és elég rápillantani ahhoz is, hogy lássuk, lekapcsolhatjuk-e már a főzőzónát, hogy a maradék hővel gazdálkodva fejezzük be a főzést.

Az Electrolux színes TFT kijelzős főzőlapjai (modellszám: EHO8840FOG) segítettek helytállni a konyhafőnöki címre áhítozó versenyzőknek az RTL Klub A Konyhafőnök c. műsorában. Bármilyen kihívás elé is állította a zsűri az ország nagy főzőshowjában taktikázó hobbiszakácsokat, abban biztosak lehettek, hogy az ételek elkészítéséhez profi eszközök állnak rendelkezésükre, hiszen ezt a főzőlapot az Electrolux mérnökei úgy tervezték, hogy a lehető legjobbat hozhassa ki indukciós lábosaiból, serpenyőiből vagy akár az Electrolux grillező tálcájából.

Hogy a grillezés hangulatát és ízeit Ön is egész évben élvezhesse, vásároljon 2014. szeptember 1-je és október 31-e Electrolux indukciós főzőlapot, és ajándékba adunk egy indukciós eszközökön használható Electrolux grill lapot. A gyönyörű grillen piríthat, süthet, párolhat, sőt tálalhat is. Praktikus fogóival tálcaként is funkcionál, elegáns kialakításával pedig nagyon jól mutat a terített asztalon.

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop