Díjazott Terrán Synus tetőcserép

Övezet-szétválasztás
Etetőszékek és gyermekbiztonság
Lakáspiac 2011

Az idei Construma 2015. díjat a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. (korábban Mediterrán Magyarország Betoncserép Gyártó Kft.) Synus tetőcserepe nyerte el. A cserÉP innovatív, egyedülálló újdonság a tetőfelújításban, hiszen extra tartós, vihar- és fagyálló, ráadásul a tetőfelújítások során használatával akár 30 százalékkal könnyebb lehet az új tető a régihez képest.

terra 720

A Terrán Synus szinte szabályos sinus hullámformája teszi lehetővé statikailag, hogy a betoncserép súlya ne haladja meg a 4 kg-t anélkül, hogy tartóssági vagy funkcióbeli kompromisszumra kényszerülne. A súlycsökkenés a tetőfelújításoknál komoly előnyt jelent. A beton tömörsége miatt – hasonlóan a gyártó többi termékéhez – vízzáró, a tető súlya nem ingadozik. A termék alapanyagában színezett, színtartó. A felületkezelési eljárásoknak köszönhetően a környezeti hatásoknak – csapadék, koszosodás, mohásodás, UV sugárzás, egyéb időjárási viszontagságok – ellenáll. Nagy teherbírású és alaktartó. A legmodernebb Synus tetőcserép mellett, a világszínvonalú gyártási technológiának köszönhetően 2015 áprilisától a Terrán az összes termékére a hazai beton tetőcserépgyártó cégek közül egyedüliként, kimagaslóan magas, 50 év garanciát tud biztosítani vásárlóinak.

„A Synus piaci fogadtatása nagyon kedvező volt, hiszen a bevezetést követő első ¾ évben már több mint ezer házat fedtek be vele. Büszkék vagyunk arra, hogy a szakma is díjazza az innovativitásunkat, és a legnagyobb építőipari szakkiállításon is elismerést nyert a termékünk, hiszen a Construma 2015 díjával jutalmazták munkánkat.” – mondta Gódi Attila.

A cég számos elismerést is magáénak tudhat: 2003 tavaszán Construma Nagydíj, 2005-ben BNV Nagydíj, 2010-ben Business Superbrands, 2013-ban Magyar Termék Nagydíj és MagyarBrands díj – ez utóbbit 2014-ben ismét elnyerték, illetve 2014-es év legsikeresebb üzleti márkája lett a TERRÁN.

A díjnyertes Terrán Synus tetőrendszerrel a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. A pavilon 112/B standján ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

terra 721

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop