Tavaszváró párnák

Készítsen egyedi párnákat a Dremellel lépésről lépésre. Már Ön is nagyon várja a tavaszt? A napfényt és a friss virágok illatát? A Dremel most segít felidézni a tavasz hangulatát: díszítse kanapéját saját készítésű japán cseresznyevirágos párnákkal. Ehhez egyszerűen csak annyit kell tennie, hogy beszerzi az alábbi hozzávalókat, és követi a leírásunkat. Ha a párnákkal elkészült, állítson virágzó faágakat a dohányzó asztalra és tegyen melléjük potpourrit. Így megidézheti otthonába a tavasz mámorító illatát.

 

 

Szükséges eszközök:

Dremel Versatip forrasztópáka, a forrasztóheggyel
Dremel 910/930 Ragasztópisztoly és 7mm-es átlátszó ragasztórúd (magas hőmérsékletű)

Szükséges anyagok:

Fehér és rózsaszín műszálas organza anyagBarna flitterekből font szalag
Zöld nem rojtosodó anyag, pl. szarvasbőr vagy filc, vagy zöld flitterek
Melegen ragasztható gyöngyök/strasszok
Díszpárnák selyem huzattal

Első lépés

Vágjon ki virág-formákat az organzából a Dremel Versatip segítségével. A művelethez használja a forrasztóhegy tartozékot. Amennyiben az anyag vastagabb, a vágáshoz az úgynevezett „forró vágókés” tartozékot alkalmazza.

Második lépés

Az organzából kivágott virág-formákból helyezzen egymásra három darabot, és a közepükön fogja őket össze. Ezt követően a hátoldalukon olvassza egymásba a három virág-formát a Dremel Versatippel. Így készítse a többi cseresznyevirágot is. A műveletet ismételje annyiszor, amennyi kész virágra a dekorációhoz szüksége van.

Harmadik lépés

A barna flitterekből font szalagot ragassza a párnahuzatra a Dremel ragasztópisztollyal. Ez lesz a cseresznyefa ága. Ha azt szeretné, hogy az egyik párnán véget érő ág-motívum a másik párnán folytatódjon, körültekintően tervezze meg a mintákat.

Negyedik lépés

A leveleket a zöld anyagból vágja ki, majd a Dremel ragasztópisztollyal ragassza őket és a virágokat a párnahuzatra az ágak köré. Alternatív megoldásként a leveleket zöld flitterekből is kialakíthatja.
A Dremel Versatip segítségével rögzítsen még a párnára néhány csillogó melegen ragasztható gyöngyöt, vagy még több virágot, tetszés szerint.

 

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop