Kicsi fürdők – nagy ötletek

 

 

1.

 

Téglalap alakú fürdőszobánkat megbolondíthatjuk, ha a kiválasztott sarokkádat
a tér közepére helyezzük. Ez a nem szokványos megoldás egyedivé teszi a bemutatott teret. A kád mellett kialakított parapetfal nemcsak dekoratív, hanem praktikus is piperedolgaink tárolására. Az oszlopok közé rejtett zuhanykabin biztonságos üvegoldala és ajtaja fokozzák az eleganciát, amelyet a jól választott burkolat sugall. A járólap és a csempe lerakásánál a geometriai játékosság kapott szerepet. A 45 fokos forgatások megjelennek
a fal burkolásánál is, pl. a vécé és a bidé mögötti részen. Ezeket a váltásokat hangsúlyozza a nem túl hivalkodó bordűrcsík.
A mosdópultnál elhelyezett hatalmas tükrök, amellett hogy betöltik funkciójukat, tértágító szerepet kaptak.
2.
A négyzet alakú fürdőszoba berendezésénél is elfeledhetjük a hagyományos lakberendezést, amennyiben egy kicsit másra vágyunk. Kis fürdők berendezésénél nagyon fontosak a kreatív ötletek.
Ilyen például az ablak alatt kialakított kifordítható tároló. Hét négyzetméteren elfér a kád, a zuhanykabin, a vécé és a dupla mosdó, ha nem sablon szerint gondolkozunk. Ezt a modern változatot a bátrabbaknak ajánljuk, akik az egyedi megoldásokat kedvelik.
3.
A vécé mögötti rész kihasználása mindig gondot okoz. Ez a szép üvegpolcos megoldás elegáns és praktikus. Fürdőszobánk berendezésekor a kiegészítők beszerzésére is fordítsunk figyelmet, mert az összkép csak az apróságok összhangjával válik harmonikussá. Ma már számos kádat vásárolhatunk rászerelhető üveg- vagy plexifallal, melyet kifejezetten zuhanyozáshoz gyártanak. Helytakarékosság céljából
is beszerezhetünk ilyen darabot, hiszen egyszerre két funkciót (zuhanyozás, fürdés) oldhatunk meg. Ha nagyobb komfortérzetre vágyunk, olyan kádat is választhatunk, amely a beépített fűtőszálak segítségével nem engedi a fürdővizet lehűlni.


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop