Fürdő zöld-fehérben

Zalaegerszegi olvasónk, Varga Zsuzsanna kért segítséget családi háza belső tervezésében. A házaspár egyetemista és gimnazista fiainak külön szobája és közös fürdőszobája van. Ennek kialakításában eddig nem tudtak megegyezni: egyikük FTC drukkerként mindenképpen zöld-fehér környezetben szeretne tisztálkodni. Édesanyja modern, lendületes, vagány megoldást kért tőlünk.

 

 

A 2×2,6 m-es helyiségben a zuhanyozó, a vécé és a beépített mosdó kényelmesen elfér. Javaslom, hogy kisméretű, fehér csempével burkolják a falakat a szükséges magasságig, hogy szellőzni tudjon. Ha a fiúk megunják a zöld kiegészítőket, kis költséggel lecserélhetők. A sárgával vidám, kékkel tengerparti, mediterrán, kis feketével elegáns fürdőt varázsolhatnak.

 

A padlófűtés fölé zúzott gránitőrleménnyel préselt, nagyméretű lapokat fektettünk, a mosdó feletti falszakaszra – faltól falig – tükröt – ez megkétszerezi a teret. Tükröződik benne a vécé fölé helyezett kasírozott és laminált felületű poszter, amely a kedvenc játékost ábrázolja. A zuhanyozót elválasztó falszakaszt hosszúkás üvegbetéttel könnyítettem, így a vécé sincs annyira elszigetelve a fénytől, s a keskeny fülke a zuhanyzó felől polcokkal kiegészítve jól kihasználható.
A sok négyzetes, szögletes csempét az ívelt mosdópult, a kerek lámpák, az ajtó homokfúvott ablaka ellenpontozza. Zöldalmás, formatervezett kiegészítők csempésznek humort, játékot a kicsiny térbe. A bohókás kiegészítők mellett a gyakori használatnak kitett csaptelep és zuhanypanel a csúcstechnológiát és az igényes formatervezést ötvözi, s nem utolsósorban víz- és energiatakarékos. A termosztátos zuhanyzó ma a legkorszerűbb, hiszen mindig azonos hőfokú vizet biztosít.


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop