Aktuális

Látványos, trendi, „égnéző” tetőtéri ablakok

Egy tetőtér felújítása és az azzal járó kellemetlenségek mindig a kitűzött határidők rovására mennek. A mostani lakásfelújítási támogatások talán kellő motivációt adnak, hogy ne halogassuk tovább a munkálatokat. A tetőtér esztétikai megújulása mellett az energiamegtakarításra is érdemes gondot fordítani. A korszerűtlen tetőablakok cseréje így nem elhanyagolható, és a Roto-val mindenhová az oda legjobban passzoló ablak kerülhet.

Az energiatakarékos hőszigetelés titka

Télen túl magasra rúg a fűtésszámla, nyáron pedig a már-már elviselhetetlen hőséget nem tudja kizárni otthonából? Az energiatakarékos hőszigetelés mindkét problémára kiváló megoldást jelent, és a legjobb, hogy az Ön számára is elérhető.

Új, naprakész tető – most milliókkal kevesebbért

Védi, befedi és díszíti otthonunkat, sőt, a napenergiát is képes hasznosítani: íme a tető, ami megfelel a 21. század elvárásainak. A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. egyedülálló megoldásával jövőbe mutató módon korszerűsítheti háza ékét, ráadásul jelentős anyagi támogatást is igényelhet hozzá.

Padlástérből lakóteret?

Itt az idő, hogy valóra váltsuk lakályos padlástérrel kapcsolatos álmainkat! A 2021. évi kedvezmények sok háztulajdonos számára megkönnyítik a döntést, hogy végre belevágjanak nemcsak házuk meglévő helyiségeinek korszerűsítésébe, de akár új lakrészek létrehozásába is.

Gépészeti felújítás a fürdőszobában

Ma már jogos igény a fürdőszoba használata során, hogy a fürdőkádból, zuhanyzóból kellemesen meleg felületű burkolatra léphessünk ki. Ennek megoldására több lehetőség is van. Íme, néhány fürdőszobai komfortérzetet növelő műszaki megoldás az Oventroptól!

Megérkezett: 25 új homlokzati szín a Revcotól!

Idén 25 éves a REVCO! Ez alkalomból készült el a Revco Color Collection, a legújabb Revco homlokzati színkatalógus. A paletta 25 árnyalatot tartalmaz, öt különböző stílusirányzatból, a legújabb házszíntrendnek megfelelően.

Energiahatékonyság 3 in 1: Hajdu HPAW levegő-víz hőszivattyú

Az energiahatékonyság jegyében az idei évtől lehetőség nyílik arra, hogy jelentős állami támogatás igénybevételével korszerűsítsük lakóházunk fűtését, hűtését, melegvíz-ellátását. Ehhez kínál kézenfekvő megoldást a hajdu új termékcsaládja, a HPAW. Beruházásunk pár éven belül sokszorosan megtérülhet, ha igénybe vesszük a kedvezményes GEO vagy H hőszivattyús tarifa valamelyikét.

Energiahatékony épületek Ytong vasalt pallós építési rendszerrel

Az építkezés folyamata számos gazdasági tényezőből áll, amelyek nagyban befolyásolják a végleges bekerülési költséget, mint például az építkezés időtartama, illetve a megfelelő szakképzett munkaerő megléte. Az Ytong vasalt pallós építési rendszerrel mindkét tényező jelentősen csökkenthető.

Stílushoz illő kerti kút

Akár tervezünk automata öntözőrendszert, akár nem, egy jól megválasztott, jó helyre betervezett kerti kút alapvető kelléke kertünknek. Kombinálhatjuk is a kettőt, de ha nincs pénzünk drága és költséges öntőzőrendszerre, egy szép kerti kúttal és egy hosszabb slaggal is igényesen megoldhatjuk kertünk öntözését, ráadásul a kút akár a kert éke is lehet. Cikkünkben négy különböző típusú, stílusú kerti kúttal ismerkedhetnek meg.

Rusztikus, egyedi konyhák, csúcsminőségben

Részletgazdag kidolgozottság, színvonalas minőség, páratlan elegancia – mindössze néhány szóval így lehetne jellemezni az Art Mirror konyhabútorait, ahol az egyedi és személyre szabott megoldásokért velünk együtt terveznek és gondolkodnak…

Folyékony tapéta?

Első hallásra ismeretlen és szokatlan a folyékony tapéta kifejezés sokak számára, pedig egy több száz éves technológiáról van szó, amit Japánban fejlesztettek ki. A tapétát nem kell külön bemutatni senkinek, azonban a ”folyékony” előtag kíván némi magyarázatot a témában kevésbé jártas embereknek, és nem is alaptalanul. Lássuk tehát, hogy mit érdemes tudni erről a tapétafajtáról!

Elektromosság a háztartásban

A villanyszerelés veszélyes dolog, mindig tartsuk szem előtt, hogy csak szakember végezhet javítást, szerelést az elektromos hálózaton. Ugyanakkor elengedhetetlen, hogy a lakástulajdonosok is kellő ismerettel rendelkezzenek az alapvető dolgokról, hogy ha valami nem várt esemény történik, tudják, hol és mit kell lekapcsolni és visszakapcsolni.