Aktuális

Energiahatékonyság 3 in 1: Hajdu HPAW levegő-víz hőszivattyú

Az energiahatékonyság jegyében az idei évtől lehetőség nyílik arra, hogy jelentős állami támogatás igénybevételével korszerűsítsük lakóházunk fűtését, hűtését, melegvíz-ellátását. Ehhez kínál kézenfekvő megoldást a hajdu új termékcsaládja, a HPAW. Beruházásunk pár éven belül sokszorosan megtérülhet, ha igénybe vesszük a kedvezményes GEO vagy H hőszivattyús tarifa valamelyikét.

Az energiatakarékos hőszigetelés titka

Télen túl magasra rúg a fűtésszámla, nyáron pedig a már-már elviselhetetlen hőséget nem tudja kizárni otthonából? Az energiatakarékos hőszigetelés mindkét problémára kiváló megoldást jelent, és a legjobb, hogy az Ön számára is elérhető.

Új, naprakész tető – most milliókkal kevesebbért

Védi, befedi és díszíti otthonunkat, sőt, a napenergiát is képes hasznosítani: íme a tető, ami megfelel a 21. század elvárásainak. A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. egyedülálló megoldásával jövőbe mutató módon korszerűsítheti háza ékét, ráadásul jelentős anyagi támogatást is igényelhet hozzá.

Családi házak tudatosabb tervezése

Az új építésű ingatlanok esetében a 2021. év második felében életbe lépő szigorú energiaügyi szabályozás miatt nélkülözhetetlenné válik a körültekintő kivitelezés. Az átgondolt tervezés az alapoktól kezdve valóban kulcsfontosságú, mert a végeredményt, ezáltal a fenntartási költségeket a falazat és tetőszerkezet minősége nagyban meghatározza.

Fokozott légzárás, kötelező a gépi szellőzés

Akár felújításról vagy új építésről beszélünk, az elsődleges szempont a külső szerkezetek jó hőszigetelő képességének biztosítása, ezért fokozott légzárású nyílászárókat alkalmazunk. A teljes légzárással azonban kockázatot is vállalunk, mivel megfelelő légcsere hiányában a bent termelt pára, szén-dioxid, ill. egyéb szennyezőanyagok sem tudnak eltávozni.

Az új ACO Solid Plusz zuhanyfolyóka

Egyszerre szolgálja ki a felhasználók és a beépítő szakemberek legmagasabb szintű igényeit az ACO legújabb zuhanyfolyókája, a Solid Plusz. Egyszerű tisztíthatóság, egyszerű beépítés és funkcionalitás a legfontosabb jellemzői.

Bútorfestés 5 egyszerű lépésben

A bútorfestés az elmúlt évek során egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A bútorok újrafelhasználása, az alkotás és a saját kézzel készített tárgy annyi örömöt tud nyújtani, hogy sokak szerint már-már függőséget okoz. Többen azonban kételkednek – vajon én is képes vagyok rá? A válasz: igen, a bútorfestés egyszerű! De hogyan kezdjünk hozzá?

Nem a leggyorsabb megtérülés, de jó befektetés

Építkezők, felújítók ritkán tekintenek a hőszigetelésre beruházásként, pedig az már az első hónapban, akár télen, akár nyáron, befektetésként kezd „visszatérülni”. A Magyarországi EPS Hőszigetelő-anyag Gyártók Egyesülete eloszlatja a hőszigetelés megtérülésével kapcsolatos tévhiteket, támpontokat ad a szükséges szigetelési vastagságokról.