Aktuális

Sok múlik az apró részleteken…

A Home&Style webáruház azzal a küldetéssel jött létre, hogy magyar nők, férfiak és családok számára praktikus segítséget nyújtson gazdag termékkínálatával, otthonaink kellemesebbek, stílusosabbak és exkluzívabbak legyenek, akár kevesebb költségvetésből is!

Curver – a tökéletes választás

A Curver – mint a Keter csoport tagja és az Allibert márka tulajdonosa – immár 70 éve szolgálja mindennapjaink kényelmét bel- és kültéri egyedi formájú termékeivel, amelyek átgondolt megoldásainak és prémium minőségének köszönhetően töretlenül népszerűek hazánkban. Itt a tavasz, indult a kerti szezon, nincs más teendőnk, mint kényelmesen végigböngészni a kerti bútor webáruház honlapját, amely éjjel-nappal nyitva áll, ám az alapos vásárlók a márkaboltban személyesen is megtekinthetnek számos terméket.

Okos teraszajtó, okos tetőablak

Igénytől és vérmérséklettől függően a digitalizált háztartás több vagy kevesebb eleme sokunk otthonában jelen van. Ezek a köznyelv szerint „okos” megoldások emelik komfortérzetünket, biztonságot vagy éppen védelmet nyújtanak. Nem képeznek kivételt ez alól a legkülönfélébb nyílászárók sem, mint a számos kényelmi funkciót kínáló tetőablakok vagy éppen a teraszajtók.

Hőszigetelés a holnapért – ökotudatosan

Az építőipar slágertémája várhatóan a hőszigetelés lesz a közeljövőben. Miért? Mert az idén még csak a hatósági épületekre bevezetett új, az eddigieknél jóval szigorúbb épületenergetikai szabályozás 2021-től már minden építkezést érint, aminek a kulcsátadása ez után a dátum után várható. A Magyarországi EPS Hőszigetelőanyag Gyártók Egyesülete 2019. március 20. – április 20. között a fogyasztók széleskörű lekérdezésével annak jár utána, hogy milyen ismeretekkel rendelkeznek a szabályozás változásairól és a hőszigetelés témájáról.

Tervezzük meg jól a konyhát!

Konyhabútort tervezni nem kis feladat, pláne akkor, ha sablonok helyett egyedi, személyre szabott megoldásra vágyunk. Íme, konyhatervező-belsőépítész partnerünk tippjei!

Új Tondach Inspira kerámia tetőcserép

Meglátni és megszeretni… A Tondach modern termékcsaládjának dizájn cserepei letisztult, innovatív formavilágukkal, sima felületükkel és divatos színeikkel különösen az új építési szegmensben bizonyulnak első és életre szóló választásnak.

A VÍZ mindent összeköt!

Az elmúlt március volt a Víz hónapja, s míg március 22-én a víz nemzetközi világnapját ünnepeltük, remélhetőleg sokan elgondolkodtak azon, vajon a háztartásunkban, környezetünkben mennyire figyelünk oda vizeink tisztaságára, felhasználására, legyen az folyóvíz vagy ivóvíz.

Könnyed, légies dekorációk élettereinkbe

Áttetsző, légies üvegtárgyak, fényes, fémes hatású, minimalista kiegészítők, fehér és fekete, no és persze az elmaradhatatlan zöld növények – ezek azok a kortalan dekorációs elemek, amelyek minden évszakban, minden időben megállják a helyüket. És hogy ne legyen túl fárasztó az egymáshoz illő tárgyak beszerzése, rendeljük meg őket egy igényes, minőséget felvonultató web-áruház kínálatából, akár 100%-os Mosolygaranciával!