Aktuális

HAJDU SMILEY rétegfűtésű forróvíztároló-család

A HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. Érték és Minőség Nagydíjas SMILEY fantázianevű, zárt rendszerű, kerámia fűtőbetétes, rétegfűtésű forróvíztárolói alkalmasak egy vagy több vízelvételi hely energiagazdaságos melegvíz-ellátására háztartásokban és intézményekben egyaránt.

Zajmentes komfortra vágyva

A világ most nem rohan. Csend honol az utcákon, és lassan megerősödik egy új világnézet: az egymás felé és a befelé fordulás. Ám zavaró zajforrások ettől még lehetnek, lakáson belül is… Érdemes ezek kiküszöbölésére néhány gondolatot szánni.

Belsőépítészeti szabadság mennyezetfűtés/hűtés esetén

Az Uponor hűtő és fűtő álmennyezeti rendszerrel akár különleges építészeti igények is megvalósíthatók – világítótestek, hangszórók, sprinkler szórófejek stb. gond nélkül beépíthetők –, azon túlmenően, hogy fűtési és hűtési teljesítménye magas, építési technológiája pedig kellően rugalmas, alkalmazható bonyolult geometriájú terekben is.

A Mapei mindig többet ad!

Műszaki szempontból semmi nem látszik jelentéktelenebbnek annál, mint hogy milyen fugázóval töltjük ki a fugaréseket. A legtöbb gondunk azonban mégis emiatt van, mert a fugázó mindig szem előtt van!

Tippek az esztétikus otthonért

A Hörmann csakúgy, mint minden évben, idén is hatalmas akciókkal jelentkezik. A tavaszi nagytakarítás és a hosszantartó otthonmaradás ténye sokakat arra késztet, hogy újragondolja háza felszereltségét, berendezését. A vállalat 2020-ban különleges dekorfelülettel kombinálható garázskapukat, biztonságos házbejárati ajtót és okos megoldásokat kínál.

Ablakvásárlás környezettudatosan

Ha tetőablakról van szó, akkor választás során a dizájn mellett fontos szerepet tölt be a funkció. Megvan a megoldás, ha a könnyű nyithatóság és a környezetvédelem is szempont vásárlás során.

Csendes forradalom- akkutechnológia a kertben

Az AL-KO akkus gépcsalád közös jellemzője, hogy innovatív, csendes és tökéletesen környezetbarát. A sor azonban további kedvező tulajdonságokkal folytatható: szagmentes, tiszta, vezeték nélküli, karbantartást nem igénylő, könnyű, nagy teljesítményű, rugalmas.

A 100 éves Terrán környezettudatossága

Az immár 100 éves múlttal rendelkező, a tetőfedőanyag-gyártók között mai napig piacvezető Terrán 2019-ben is pozitív gazdasági mutatókkal zárta az évet. Az idén mindamellett, hogy új gyártócsarnokot és üzemet adnak át, terveik között szerepel új külpiacok meghódítása, és a Generon napelemes tetőcserép minél szélesebb körben való értékesítése.