Bosszantóan foltos a fugája?

Porotherm HS – A hőszigetelő tégla, rendszerben
Szebbé, jobbá, lakhatóbbá tenni!
A hétvégén Konyhakiállítás

Konyha és konyha között óriási különbségek lehetnek, egyetlen egy dolog azonban mégis közös bennük: bármilyen típusról is legyen szó, a konyhapult és csempe, s ezzel együtt a fugázó anyag is rengeteg szennyeződésnek van kitéve.

otthonunk 720

Az elszíneződésnek számos oka lehet, gondoljunk csak arra, hogy mosogatás, főzés és mosakodás közben a zsír és a kosz a csempéket nem kíméli, de amíg ezek szinte egyetlen egy mozdulattal tisztává varázsolhatóak, addig sajnos a fugák még hosszas, vegyszeres sikálás után sem nyerik vissza eredeti árnyalatukat. Ráadásul a fürdőszoba és konyha igazán kényes terület, hiszen itt a csempét, kőpadlót nem könnyű azonnal cserélni, javítani. Sajnos az is előfordulhat, hogy a sok takarítás után már maguk a fugák kerülnek különösen rossz állapotba.

Rendben, de akkor még is, mi lehet a megoldás? Mit tegyünk a foltosodó fugával, hogyan tüntethetjük el a foltokat a legkönnyebben?

Sokunk megkönnyebbülésére van megoldás, hiszen nem kell azonnal neki esni, kikaparni a fugázót, vagy felszedni az egész burkolatot. Léteznek házi praktikák és megoldások, akár speciális tisztítószerek is. Egy nagyon egyszerű, praktikus eszközzel gyönyörűen újjávarázsolhatók a fugák eredeti élénk színe, ragyogása, és eltüntethetőek az irritáló foltok a felületéről! Önt is érdekli, melyik ez a megoldás?

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop