Az exkluzív Spirit Home

Ablakprofilok a szürke 13 árnyalatában
Az Oscar-díjas kerület
Hydro Kit hőszivattyú

A fővárosi Király utca és Nagymező utca sarkán elhelyezkedő műemlék épület ad helyet a SpiritHome lakberendezési üzletnek, amely termékek széles skáláját, kárpitos bútorokat, lámpákat, konyhabútorokat és kiegészítőket vonultat fel nagy választékban.

spirit 720

A patinás épületben könnyedén elférnek egymás mellett az olyan nagy múltú design cégek, mint az Ipe Cavalli, Fendi Casa, Armani Casa, vagy éppen a fiatalos és lendületes vonalvezetésű Moooi, Lago és Muuto kollekciói, valamint a természetes design képviselői, mint a Bleu Nature, az LZF és az Ethnicraft.

Azok, akik inkább a gasztronómia és a konyhák világában érzik otthon magukat, a precizitást és designt megtestesítő német SieMatic konyhabútorral biztosan megtalálják számításukat. Hagyomány és modernitás – mindez együtt, egy szakértő, design iránt elkötelezett lelkes csapattal a háttérben. Munkatársaik számtalan sikeres egyéni és projekt tapasztalattal állnak az Ön rendelkezésére is. Adjon egy lehetőséget önmagának, és látogasson el a Király u. 47. alatt található bemutatóterembe!

További szavak helyett beszéljenek a képek… www.spirithome.hu

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop