Változó hangulathoz változó világítás?

Már nem meglepő, hogy telefonunkkal kapcsolódhatunk smart televíziónkhoz, állíthatunk WIFI segítségével a termosztáton vagy okosóránkon is telefonálhatunk. Miért éppen világításunk irányítását ne oldhatnánk meg ilyen egyszerűen? Kedvünk szerint állíthatjuk lámpáink fényerejét vagy színét egy távirányító vagy akár okostelefonunk segítségével, továbbá szórakoztatási vagy relaxációs lehetőséges is nyújthatnak számunkra.

valtozohangulathozvaltozo 2

Képzeljük el, hogy egy dolgos munkanap után elheveredünk a kanapén, és a megérdemelt pihenőnket élveznénk, de felkapcsolt lámpánk fénye zavarja szemünket. Elég csak egy távirányítót magunkhoz ragadni, és máris lejjebb vehetjük mennyezeti lámpánk fényerejét, sőt, akár holdfényvilágításra is válthatunk egy gombnyomással. Előfordulhat, hogy otthonról dolgozunk vagy egy nehéz vizsgára készülünk, amihez a megfelelő fény elengedhetetlen. Egy kattintás és lámpánk hidegfehér dolgozófényt biztosít számunkra, hogy munkánk még hatékonyabb legyen. Nem kell csak a képzelőerőnkben bíznunk, hiszen a Rábalux Ollielámpa a fent leírtakra mind képes! A fényerőt és a színhőmérsékletet távirányító segítségével állíthatjuk, otthonunk ezáltal még kényelmesebb és modernebb hellyé válik.
valtozohangulathozvaltozo 1

Nemcsak mennyezeti lámpánkat irányíthatjuk könnyedén, hanem asztali lámpát is választhatunk plusz funkcióval nappalink polcára vagy éjjeliszekrényünkre. A Rábalux Kendall lámpa tetején található hangszórót megérintve hangulatunk szerint változtathatjuk annak RGB színeit, miközben Bluetooth kapcsolat segítségével játszhatjuk le kedvenc zenénket. Ha pedig elhagyjuk otthonunkat, magunkkal is vihetjük, hiszen beépített akkumulátort tartalmaz.

valtozohangulathozvaltozo 720

Szabjuk személyre világításunkat pillanatnyi hangulatunknak megfelelően! A Rábalux kínálatában számos hasonló terméket találunk, amelyeket most kedvező áron szerezhetünk be a Rábalux Black Friday akciója során november 22-25-ig. A promócióról bővebben tájékozódhat: ITT!

 

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop