BLANCO – 40 éve Magyarországon

A németországi BLANCO, a világ egyik vezető mosogató- és csaptelepgyártója több mint 40 éve jelen van Magyarországon. Azóta megszakítás nélkül kínálja konyhatechnikai újdonságait, egyedülálló megoldásait megbízható országos szervizhálózat támogatásával.

blanco40evemagyarorszagon 720

A BLANCO név közel 100 éve egyet jelent a kiváló minőségű és divatos megjelenésű mosogatótálak széles választékával. A valaha német családi vállalkozásként indult multinacionális vállalat mosogatóspecialistává vált az idők során, új fejezetet nyitott a konyhai mosogatótálak fejlesztésében, feladva ezzel a leckét a konkurenciának. A gazdag SILGRANIT® és kerámia színválasztéka lehetővé teszi, hogy oda helyezzük a hangsúlyt a konyhában, ahová szeretnénk. A BLANCO termékek elegáns, időtlen színei a klasszikus és modern konyhákhoz egyaránt illenek.

blanco40evemagyarorszagon 1
Egyedülálló német minőség
Több mint 200 féle modell, rozsdamentes acélból, SILGRANIT®-ból vagy kerámiából. A BLANCO élen jár innovatív tevékenységével, anyagválasztékával és dizájnjával egyaránt. Mosogatóit és csaptelepeit a legjobb minőségű anyagok és precíz gyártás jellemzi, miközben újításai különleges formavilágot, sokoldalúságot, kényelmet és a legmagasabb szintű higiéniát biztosítják vásárlói számára. A BLANCO csaptelepeiben használt kerámiabetétek kiváló minőségű kerámia felhasználásával készülnek, emiatt különösen hosszú életűek, könnyű járásúak és nyomásállóak. A kihúzható fejes csaptelepei integrált visszafolyásgátlóval rendelkeznek, amelyek megakadályozzák, hogy a használt víz visszakerülhessen a vezetékbe.
A több mint 90 éves tapasztalat, a legmodernebb technológia és a kiváló minőségű alapanyagok garantálják a tartósságot és a könnyű tisztíthatóságot. Mindemellett környezettudatos gondolkodásmódjával különösen nagy hangsúlyt fektet a fenntartható gazdálkodásra, ami a BLANCO esetében immár 2 évtizede a vállalati kultúra meghatározó alapeleme.

blanco40evemagyarorszagon 2
BLANCO kiegészítők, csaptelepek, hulladékgyűjtők
A BLANCO mosogatóközpontok (mosogató, csaptelep, hulladékgyűjtő és kiegészítők tökéletes összhangja) és a számtalan praktikus kiegészítő (pl. vágódeszkák, gyümölcsmosók stb.) segítségével valódi élmény a konyhai munka. Minden mosogatóhoz megtaláljuk a színben és stílusban tökéletesen illeszkedő csaptelepet, a kiváló minőséget pedig a legszigorúbb német előírásoknak való megfelelés garantálja. A rendezett szelektív hulladékgyűjtéshez és a tisztítószerek tárolásához szinte minden elképzelhető méretű és formájú alsószekrénybe kínál megoldást a BLANCO.

Keresse a BLANCO termékeket az ország egész területén, több száz viszonteladó partnernél, megbízható országos képviseleti és szervizhálózat támogatásával!

 

BLANCO GERMANY fehér keret logo

 

Ecorgan logo

www.blanco.hu

 

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop