Nemzetközi építészeti közönségszavazás

A Baumit Life Challenge nemzetközi építészeti díján 324 épület szerepel, amelyre 26 országból érkezett jelölés, Magyarország 21 épülettel vesz részt a pályázaton.

baumitnemzetkoziepiteszetipaly 720

A díj kiírója, a nemzetközi Baumit közönségszavazást is hirdetett a http://lifechallenge.baumit.com oldalon. A nemzetközi zsűri hat kategóriában választja ki a díjazott épületeket, ezek a családi ház, társasház, középület, energetikai felújítás, műemlék-felújítás és speciális struktúra. A kategóriadíjak egyenként 6600 eurót érnek, a fődíjat pedig az az épület nyeri el, amelynek a homlokzati kialakítása a legkülönlegesebb, ennek a díjnak az összege 9900 euró. Az összeget a díjnyertes épületek építész tervezői, illetve tervező irodái kapják. Az épületeket regisztráció után 1-10 pont között lehet értékelni, a kategóriánkénti legmagasabb pontszámot kapott épületek építészei oklevelet kapnak.

baumitnemzetkoziepiteszetipaly 1

A regisztráció során lehetőség van arra, hogy a szavazatot leadó érdeklődők jelentkezzenek egy sorsolásra, amelyen egy kétszemélyes utazást lehet nyerni a Baumit Life Challenge díjátadó ünnepségére Pozsonyba. Az eredményhirdetésre június 14-én kerül sor Pozsonyban. A pályázaton részt vevő épületek a http://lifechallenge.baumit.com oldalon szerepelnek. 

Az épületek magyar nyelvű bemutatásai a Baumit honlapján találhatók: http://www.baumit.hu/hu/hirek/challenge66-2018.html .

www.baumit.hu
www.evhomlokzata.hu

 

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop