Aggódó tetőfelújítók

Elektromos fűtés a házunk táján
Új légtechnika szaküzlet
Hogyan válasszunk építési telket?

A tetőfelújítást tervezők körében végzett felmérés szerint a legtöbben az elkészült tető minősége, műszaki színvonala miatt aggódnak. Sajnos a félelem jogos. Hosszútávon tartós és szép tetőhöz ugyanis nem elegendő kiváló tetőcserepet választani – természetesen a jó minőség már fél siker –, de csak hozzáértő szakember kezei között lesz belőle jó minőségű végeredmény. Hogyan is lesz a kiváló tetőcserépből hosszútávon tartós tető? Ehhez nyújt segítséget a Creaton JÓTETŐ Programja. Lássuk!

creaton joteto720

Mára az építőanyag-gyártók a termékeik mellé szolgáltatások sorát kínálják, hiszen a cégek érdeke, hogy kiváló minőségű termékeikből kiváló minőségű, hosszútávon tartós épületek épülhessenek. Így van ez a Creaton esetén is, a cég már a tetőépítés, tetőfelújítás tervezése során partnerünk.

Minőségi termék, minőségi kivitelezés Ha meglátogatjuk a Creaton színstúdiót, számtalan szín és forma között választhatjuk ki a házunkhoz, igényeinkhez és természetesen pénztárcánkhoz illő megoldást, ráadásként pontos kimutatást kapunk a szép és műszakilag korrekt tetőfedéséhez szükséges cserepek, kiegészítő elemek mennyiségéről is. S ha a munka során mégis kiderül, hogy valamely elemből több szükséges, a Creatontól naponta induló, kistételes országos körfuvarral akár egy napon belül a helyszínre érkezik a küldemény. Ezt a szolgáltatást például akkor is igénybe vehetjük, ha a tetőre utólag felkerülő napelemek rögzítéséhez szükséges tartozékokat szerezzük be. Mielőtt azonban még bármiről is döntenénk – színek, formák, mennyiségek –, vegyük igénybe a Creaton szakembereinek tanácsadását! Miért is? Mert önmagában a jó cserép még csak fél tető, a teljes sikerhez szükséges figyelembe venni a tető hajlásszögét, műszaki állapotát, és hogy kipróbált és jól képzett, a cég termékeit jól ismerő tetőfedők végezzék el a munkát. Ehhez nyújt hatékony segítséget a most útjára induló Creaton JÓTETŐ Program.

Gyártói jótállás a kivitelezésért
A közelmúltbeli jogszabályi változások a kivitelező felelősségi körébe utalták a munka elvégzéséhez szükséges anyagok minőségéért való jótállást, azaz a kivitelező felelős azért, hogy a munkája során a minőségi végeredményt kínáló műszaki, illetve termékmegoldásokat alkalmaz. A megrendelők ez idáig is leggyakrabban nem az építőipari termékek, hanem a kivitelezés minősége miatt aggódtak, sajnos jogosan, e helyzetet oldja meg a Creaton JÓTETŐ Programja, amellyel az építőanyag-gyártó átvállalja a jótállást az általa ajánlott kivitelezők munkájáért. A programban a kerámia tetőcserepeket kínáló gyártó azon tetőfedőket ajánlja, akik munkáját az elmúlt években megismerte, akikkel együttműködési megállapodást kötött, és akiknek nyilvántartását folyamatosan aktualizálja.

Mit is tartalmaz a tetőjótállás?
A Creaton a JÓTETŐ Program feltételeiben meghatározott módon dokumentált tetőkre vállalja a jótállást. A cég a tetőfedőkkel együttműködve etikai kódexet is kidolgozott, amelyet az érintett tetőfedőknek be kell tartaniuk. A gyártó cég az ajánlott tetőfedők tudását folyamatos képzésekkel aktívan tartja, munkájuk minőségét pedig rendszeresen ellenőrzi. S ami talán a legfontosabb: a Creaton kerámia tetőcserepek írásban vállalt 50 év garanciája mellett 5 év jótállást is vállal az általa meghatározott keretek és dokumentáció szerint készülő JÓTETŐKRE. A csatlakozott tetőfedők már országszerte mindenhol elérhetők, így a Creaton jótállás az egész ország területén hozzáférhető. A programban való részvételhez az építtetőknek a www.creaton.hu weboldalon kell regisztrálniuk és máris több tetőfedő közül választhatnak, és kérhetnek ajánlatot. A JÓTETŐ Program előnye, hogy míg a tetőfedő munkáját könnyíti, mind a megrendelő, mind pedig a megrendelőt kiszolgáló kereskedő számára egyszerű, kevés adminisztrációval járó, rugalmas rendszer.

Keresse az Önhöz közel munkát vállaló tetőfedőket! www.akcio.creaton.hu

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop