A nyugalom hűvös oázisa

Interaktív erdőtérkép
Lakástextil trendek
Hévíz – Az egészség városa, a természet unikuma

A forró, nyári napokban igazán felemelő egy árnyékos, hűsítő terasz, ahol a ráérős reggelink mellé kellemesen kortyolgathatjuk kávénkat. Egy hely, amely pihenésre, kikapcsolódásra, baráti összejövetelekre inspirálhat minket.

 

Az értő árnyékolás hangulatos szigetet varázsolhat kertünkből, teraszunkból, megannyi praktikummal és kényelmi részlettel. Egy jól megválasztott árnyékolóval minden igényt kielégítő, hűsítő édenkertté alakíthatjuk teraszunkat, amely arra csábít, hogy vessük bele magunkat a kényelmes kerti kanapéba, és lazuljunk végre.

 

 

 

{gallery}images/stories/aktualis/2013_07/atenad/f1{/gallery}

 

Igazán stílusos, amikor a nappali hangulata folytatódik a teraszon is. A belga Renson cég innovatív Lagune terasz árnyékolójával mindez elérhető. Kialakításának köszönhetően összevonhatjuk nappalinkat a teraszunkkal, olyan, mintha egy plusz helyiséget építettünk volna, így kora tavasztól késő őszig élvezhetjük a nyitott, nagy teret.

 

{gallery}images/stories/aktualis/2013_07/atenad/f2{/gallery} 

 

Ez a speciális teraszfedés délelőttönként a kényelmes nyújtózás, kora délutánonként a szieszta színhelye lehet, este azonban a beépített led világítással, hangszóróval, kényelmi extrákkal, romantikus esték ideális terepévé válhat, vagy akár egy nagyobb társaság is kényelmesen üldögélhet alatta esti lazító társalgás, gondtalan kikapcsolódás közben.

 

{gallery}images/stories/aktualis/2013_07/atenad/f3{/gallery} 

 

A magával ragadó Camargue kerti és teraszárnyékoló egyedi, vízelvezető tetőlamellái és oldalárnyékolói segítségével, igényünk szerint szabályozhatjuk a beáramló fény mennyiségét. A legújabb trendek szerinti letisztult formavilága nem pusztán hűsítő árnyékot ad, hangulatot és stílust is teremt kertünkben.
A Renson árnyékolókat a magas minőségű, földszínek tónusaira emlékeztető, különleges, zipzáras technológiájú, UV álló oldaltextilek (Fixscreenek) teszik praktikussá. Textúrájuknak köszönhetően zárt állapotban betöltik a szúnyogháló funkciót is, kizárják a kellemetlenkedő rovarokat, bogarakat, valamint a kíváncsiskodó tekinteteket, így zavartalanná teszik a pihenést és a kilátás élményét. Speciális vízelvezető rendszerüknek köszönhetően, csapadék esetén megóvnak a beázástól és csöpögéstől, így árnyékolónk alatt minden pillanatot, komfortosan, a legnagyobb kényelemben élvezhetünk.

 

{gallery}images/stories/aktualis/2013_07/atenad/f4{/gallery} 

 

Ezek az alumínium szerkezetű, időtálló, filigrán árnyékolók nem igényelnek komoly karbantartást, kitűnően illeszkednek bármely építészeti stílushoz, modern és klasszikus térben egyaránt.
A Renson árnyékolók sikere és filozófiája abban áll, hogy olyan kültéri teret valósíthatunk meg általuk, amelyre egyetlen korábbi árnyékoló sem volt képes önmagában. Variálhatóságuk, egyedi kialakításuk, méltán emelik a legelőkelőbb helyre a kültéri árnyékolók körében. Kiváló példái annak, hogy milyen csodálatosan ötvözhető a stílus és a praktikum.

Az egész olyan, mintha nyugalmat árasztó hűvös oázis venne körül minket, melyre csak annyit mondasz: igen, ez az!
Látogasson el weboldalunkra vagy a Dunakeszin található bemutatótermünkbe, és ismerje meg közelebbről minőségi árnyékolástechnikai termékeinket!

www.atenad.hu

 

 

 

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop