Legjobb címeink farsangra, télutóra

Vidéki városaink, falvaink számtalan színes karneváli programmal várják a pihenni vágyókat – felejthetetlen disznótorozás, barokk bál, böllérfesztivál –, de izgalmas kiállítás és klasszikus zenei fesztivál is szerepel a kínálatban.


legjobbcimeinkfarsangra 720

 

legjobb1702 12

FELEJTHETETLEN DISZNÓTOROZÁS

Visszarepít az időben, a szülői ház emlékéhez a Fenyőharaszt Kastélyszálló nosztalgikus disznóvágása, ahol felelevenednek az otthon ízei kemencében sült friss kenyérrel, finom disznótoros falatokkal, korlátlan italfogyasztással és cigányzenével.
www.disznovagas-disznotor.hu

legjobbtelutora 6

CZIFFRA GYÖRGY FESZTIVÁL

Világsztárok a MOM Kultban és a Zeneakadémián, a Cziffra Fesztiválon február 21–26. között: Fazil Say, Mischa Maisky, Rost Andrea, Balázs János, Lajkó Félix, Freund Tamás és még sokan mások. Klasszikus zene, világzene és bárest egy fesztiválon!
www.cziffrafesztival.hu

legjobbtelutora 2

KÁLLAY KÚRIA KÁLLÓSEMJÉN

A megújult barokk kúria tartalmas szórakozást kínál családok, kirándulók, rendezvények számára: helytörténeti, valamint Páll Gyula festménykiállítás, nosztalgiakávéház, játszószoba, rendezvényterem, szállás, korabeli garázs egy 1931-es Ford A-modellel…

www.kallaykuria.hu

legjobb1702 72

VELENCEI-TÓ, VELENCEI KARNEVÁL

Február 25-én látványos időutazás a Velence Korzón! A középkori piactéren gólyalábasok, artisták, tűzzsonglőrök és reneszánsz táncház, télboszorkaégetés, jégszobrászat és pirotechnikai show, karneváli party és jelmezes felvonulás.

www. velenceturizmus.hu

legjobbtelutora 3

EDEN ROSE APARTMAN

Pilisszentkereszten erdő melletti, hegyvidéki környezet várja nagyszerű kirándulásokra, túrázásra a látogatókat egy otthonos, igényes, romantikus vendégházzal. Közelben hangulatos városkák – Esztergom, Visegrád, Szentendre, Leányfalu, Párkány…

www.edenroseapartman.hu 

legjobb1702 82

ELEVEN APARTMAN – AGÁRD

Közel a Velencei-tóhoz, az Agárdi Termálfürdőhöz és a központhoz tökéletes pihenést, kikapcsolódást kínál családoknak, kisebb baráti társaságoknak az igényes, jól felszerelt szálláshely: pingpongasztal, focikapu, két kerékpár gyereküléssel…

www.agardiapartman.hu

legjobbtelutora 4

BAROKK BÁL GYŐRBEN: FEBRUÁR 18.

A Zichy-palotában részesei lehetünk a pompás barokk korabeli hangulatnak: szemet gyönyörködtető ruhaköltemények, hajkoronák, exkluzív környezet, különleges menüsor, barokk tánctanítás, értékes tombolanyeremények és meglepetésműsorok.

www.mufegyor.hu

legjobbtelutora 9

A DÖNTÉS – 2017. ÁPR.30-IG

A székesfehérvári kiállítás üzenete: döntsünk, és hittel, elszántsággal, összefogva vívjuk meg harcunkat hagyományainkért, értékeinkért, együvé tartozásunkért. „Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni”.

www.szikm.hu

legjobbtelutora 5

HOTEL CAPITULUM**** GYŐR

Az ezernyi titkot rejtő felújított belváros szívében, mégis nyugodt környezetben kínál üzleti, családi pihenést a nívós hotel. Győr barokk hagyományait tükröző enteriőrjeiben testet ölt a múlt dicsősége a jelen minősége. Fedezze fel a vizek városát!

www.capitulum.hu

legjobbtelutora 10

IX. TENKESALJA BÖLLÉRFESZTIVÁL

2017. febr. 11-én látvány disznóvágás a siklósi Tenkes Kapitánya Lovastanyán: egész nap lacikonyha, forralt bor és pálinka, 10 órától szórakoztató műsorok, 13 órakor Sihell Ferry és Henna a színpadon.

www.tenkeslovastanya.hu 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop