Fenntartható vendéglátás

Gyöngyszemként bukkan fel Zebegény dobjai között a Natura Hill Zebegény vendégház, amely egy fiatal közgazdász házaspár egyedülálló és megvalósult álma. A szobákból a Dunakanyarra, a szabadtéri, fűthető fürdődézsából és a szaunából a Börzsönyre nyílik páratlan kilátás. Igazi öko szemlélet, a térség legnagyobb levendulaültetvénye, nyolc különböző hangulatú vendégszoba és egy izgalmas gasztronómiai élményt nyújtó konyha. És ez csak néhány a sok csodából, amely a vendégekre vár…

fenntarthatovendeglatas 720

Örömteli, hogy ma már itthon sem ritka az olyan hely, ahol a tulajdonosok nem csak saját és vendégeik igényei, de a természet és a környezet felé is ugyanolyan gondossággal fordulnak. Így tesz a Natura Hill Vendégház is, amelynek minden szegletét a fenntarthatóságra figyelemmel tervezték. Elsődleges szempont az energiahatékonyság, a fűtést és a klimatizálást geotermikus hőszivattyús rendszer szolgáltatja. Négy, több mint száz méter mélyre lefúrt talajszonda gondoskodik arról, hogy a mélyben uralkodó egyenletes hőmérséklet minimális energiabefektetéssel alakuljon át a szobákban a kívánt kellemes klímává. A mindig friss belső levegőt hővisszanyerő szellőztető rendszer biztosítja.

A konyha kizárólag friss alapanyagokból dolgozik, amelyeket a termelői piacon vagy a szomszédos gazdáktól szereznek be, de nagyobb részüket tavasztól már saját konyhakertjükben is termesztenek. Az étterem séfje Gál Attila, nevéhez fűződik már egy a Michelin kalauz által is ajánlott étterem, így természetesen Natura Hillen sem adja alább.

A Natura Hill Vendégházban minden a pihenni vágyók kényelméről szól. Nyolc prémium lakószobája modern, mégis időtálló enteriőrrel, inspiráló, kreatív közegével újraértelmezi a falusi szálláshely fogalmát. Mindegyik épp’ csak annyira más, hogy mindenki megtalálhassa az ízlésének leginkább megfelelőt. Visszaköszön azonban mindegyikben a birtok megnyugtató hangulata, erős kötődése a természethez, s csupán egy dolog közös bennük: a csodás dunai panoráma, amelyet a hatalmas ablakokon keresztül naphosszat élvezhet az ember. Aki pedig egy kicsit aktívabb pihenésre vágyik, bőven élhet a térség adta lehetőségekkel.

Natura Hill Zebegény: Érezd magad otthon!

www.naturahill.hu


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop