Letisztult szürke, vidító sárgákkal

„Kiváló adottságokkal rendelkező lakásokban minden álom megteremthető.” – nyugtatta meg az első találkozáskor Fest Kriszta lakberendező a fiatal megrendelőket: voltak jól alakítható terek, fények és egy csodás terasz…

letisztultszurkevidito 720

Az első találkozás az új megbízókkal és az átépítésre váró otthonnal mindig meghatározó. A sok esetben kaotikus és zegzugos helyiségek ellenére legtöbbször már az igények átbeszélésekor látom a végeredményt. Így volt ez ebben a munkában is, ahol a tervezési feladat két hálószoba kialakítása, illetve élhető terek megteremtése volt az eredeti alaprajz szerinti különálló konyhából, nappaliból nyíló hálószobákkal és étkezővel, egy kádas fürdőszobából és egy mindenre alkalmatlan előszobából. Sok-sok falbontás után egyes ajtónyílások befalazásával és új falak megépítésével a térszervezés gyorsan látványossá vált. A kádas fürdőből zuhanyzós fürdő született, a konyha a nappalival közös térbe épült be, természetesen belesimulva annak stílusába. A konyhából nyíló kis előteres hálószoba kialakításánál ügyeltem, hogy a konyha ebből az irányból is fényhez juthasson egy, a szobaajtó fölé beépített savmart üvegpanelen keresztül. A lakásban található rengeteg kémény és pillér ellenére sikerült jól funkcionáló konyhát is betervezi. A burkolatok, színek választásában abszolút szabad kezet kaptam.

Mivel a konyha dekorációja azonos a fürdőszobában is használt vegyes mintázatú, szürke hatszögű burkolattal, a konyhafrontok egyszerű fehér színűek lettek. A hangulatos étkező az előszobába került, tapétás fala a nappaliéval azonos, míg a hálószobák látványát ugyanennek a tapétának a sárga változata teszi finommá. A tapéta hexamintázata a fürdőszoba és vécéhelyiség hidegburkolataiban is megjelenik, utóbbi remek párosítás a letisztultságot sugárzó fényes metrócsempével.

A lakás színvilágára a főként fehér falak, valamint a szürke különböző árnyalatai, e mellett a kevés fekete és sárga jellemző. A néhol használt hűvös feketét a megnyugtató szürke és a fahatású laminált padló kiválóan ellensúlyozza. A lámpatestek kiválasztásánál a rendhagyóbb fekete és főleg szögletes vonalak felé orientálódtam. Az átlátszó lámpatestek dizájn izzóikkal még látványosabbakká váltak. A komplett kivitelezési munkák közel két hónap alatt, csapatomtól megszokott kiváló minőségben zajlottak. Ami pedig nekem, lakberendezőnek a legfontosabb, a végeredménnyel elégedett megbízók, akiket olyan lakás várja haza, amelyben imádnak otthon lenni, amely maximálisan kiszolgálja és boldoggá teszi őket.

  

Designdock – a megfelelő hely elindulni akár egy hasonló, akár egy teljesen új felé, életre keltve egy ötletet, megvalósítva egy álmot. A munkáimból fakadó büszkeség sarkall a továbbfejlődésre, hogy mindig a legjobbat nyújtsam megrendelőimnek.

letisztultszurkevidito portre

Fest Krisztina
lakberendező
www.designdock.hu


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop