Mini otthon

A másfél szobás kislakásba fiatal pár költözik. A hölgy időtálló bútorokkal szeretné megtölteni a lakást. Íme egy megoldási javaslat lakberendezőnktől.

 

 

A hálószobában keveredik a modern nyugat a buja kelettel. Sima vonalú dió rakodós ruhásszekrény és komód. Az ajtó fölső része és a legfölső fiók üveg. A vörös mintás textiltapéta és a színes selyemágynemű bővérűvé varázsolja a pici szobát. A hosszanti falon végigfutó ablaknak köszönhetően nem kell félni a sötét színektől.

 

 

A konyha-étkező-nappalit élénk színekkel képzeltem el. A tévé-hifi az ablak elé került, a polcok alá pedig két fotel. A másik verzióban két puff áll az ablak előtt. A tévé a lebegőpolcok alatt van. A konyhát hatalmas, üvegajtós szekrény és étkezőpult választja el a nappalitól. A nappali falára irattároló szekrényt függesztettünk. A dohányzóasztal lapja duplájára kinyitható, magassága felemelhető étkezőasztalnak – így hat személy ülheti körül.

 

 

A sokáig használatos bútoroknak (konyha, szekrények, kanapé, szőnyeg) semleges színeket választottunk: fehéret natúr tölggyel, drappal társítva. Az előszoba fala galambszürke, a konyháé púderrózsaszín.

 

A nappali dominánsabb, csíkos tapétát kapott, a kanapé a székekkel együtt barna és ciklámen árnyalatú. A nappali bútorok vízszintes elemei és a dohányzóasztalka szintén cseresznye, a szekrények tehát fehérek. A parketta antikolt, natúr tölgy hajópadló. A hidegburkolatok mindenhol egységesen drapp színűek, matt felületűek. A falra halványkék, nagymintás tapéta került, a függöny is világoskék, minta nélküli. Az egyik puff és a székek vízkékek, lecserélésükkel egészen más hangulatot kap a szoba.

A konyhabútor ajtaja fehér magasfényű, alukeretes üveggel kombinálva. A lábazat és a munkalap cseresznye. Ezzel harmonizál az étkezőpult. A cseresznye kikúszik az előszobába is: a beépített szekrény, a fogasfal, és a konzolasztal is ilyen. A fal, mint már említettük, világosszürke festést kapott.


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop