Exkluzív tapéták és függönyök

Otthonunk egyedi hangulatának megteremtéséhez nagyban hozzájárulnak a választott tapéták, illetve textilek, függönyök. Ezúttal a Diego magas minőségű termékeiből szemezgetünk.

exkluzivtapetakesfuggonyok 720

A Diego kínálatában a laminált padlók, szőnyegek, padlószőnyegek mellett tapéták, függönyök, valamint karnisok és bútorszövetek közül is válogathatunk. A tapétakínálat nemrégiben magas minőségű, exkluzív kínálattal gazdagodott, melyek között számos különleges mintával díszített, fénylő, csillogó, glitteres változat is helyet kapott.

Ezeket a típusokat remekül használhatjuk abban az esetben, ha egy falat különlegessé szeretnénk tenni, például a nappaliban a kanapé vagy a nappali bútor mögött, esetleg a hálószobában az ágy mögött. A még egyedibb hatás érdekében akár egymással is kombinálhatjuk őket!

A függönyöknek szintén fontos szerep jut, amikor otthonunkat „felöltöztetjük”. Textilek nélkül ugyanis lakásunk egészen sivár és unalmas lenne. Ha fényűző, pompás hangulatra vágyunk, akkor ahhoz nemes, csillogó anyagokat válasszunk, amelyek akkor mutatnak legjobban, ha gazdagon redőzöttek, és minél több szép hullámot alkotnak.

A látvány „része” a karnis is, amellyel szinte megkoronázhatjuk a függönyt, egy elkötővel pedig szükség esetén tudjuk oldalra fogatni vagy összefogni, nem is szólva arról, hogy egy elegáns elkötő tovább fokozza az összhatást.

Ha kiválasztunk akár egy szép tapétát vagy függönyanyagot, nagyon fontos, hogy koncepcióban gondolkodjunk, azaz ne csak önmagában nézzük, hanem legyünk figyelemmel a „hozzávalókra” is, azaz minél jobban harmonizáljon színben, anyagban és stílusban a többi berendezési tárgyhoz.

Az exkluzív tapétákat és függönyöket keresse a Diego áruházakban vagy a weboldalon!


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop