Minőségi fürdőszoba felszerelés a Roltechniktől

A Roltechnik Distributor Kft. a csehországi Roltechnik a.s. magyarországi partnere, mely kizárólagos forgalmazója a gyár termékeinek hazánkban. A Roltechnik 1991-ben alakult Csehországban, és ezzel a kelet-európai régió első olyan vállalkozásai közé tartozik, amely zuhanyfülkék, valamint szaniter berendezések gyártásával foglalkozott. Jelen pillanatban a társaság két telephellyel rendelkezik, melyek közül az egyik Trebarovban, míg a másik Cervená Vodában található. A két üzemben a teljes gyártási- és raktárterület 12.000 m2.

 

 

A vállalat sikerének kulcsa nem csupán a hazai, de a nemzetközi piacokon is igazolta megalapozottságát, mégpedig több mint 20 országban. Mindez az első osztályú alapanyagok kiváló minőségének és magas színvonalú megmunkálásának, az innováció gyors tempójának, valamint a vevőkhöz történő egyedi hozzáállásnak köszönhető. Mindezek együttesen alkotják a siker mérföldköveit, melyeknek köszönhetően a ROLTECHNIK márka fémjelzi az egyik legdinamikusabban növekvő vállalkozást, mely zuhanyfülkéket, kádakat, és hidromasszázs berendezéseket állít elő a kelet-európai régióban.

A Roltechnik márka a zuhanyfülkék, falak és boxok világában a széles választék szimbóluma, mely többéves hagyományra, saját know-how-ra, precíz kivitelezésre, kiváló minőségre, valamint az innováció fontosságára épül. A Roltechnik termékcsalád bármilyen fürdőszoba esetére kínál megoldást, a vevők igényeit méretre készült, a-tipikus termékek segítségével is ki tudjuk elégíteni. A Roltechnik márkával fürdőszobájába európai minőség kerül, amit a világ legnagyobb igényű piacain elért sikerek támasztanak alá.

Zuhanykabinok, masszázspanelek, zuhanytálcák, kádak, masszázskádak, hidromasszázs- és gőzkabinok, szifonok miden egy helyen!

www.roltechnik.hu   
1211 Budapest, Posztógyár u. 8.
Tel: 219-0663,  219-0662,  347-0826
Fax: 347-0827
Mobil: (06)-20/940-6254
E-mail: roltechnik@t-online.hu 

 

{gallery}images/stories/vasari_kaleidoszkop/roltechnik/f{/gallery}

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop