Új generációs tetőtéri ablakok

A VELUX Cégcsoport idén tavasszal megújította tetőtéri ablak kínálatát. Az ablaktípusok közös jellemzője, hogy a 10%-kal megnövelt üvegfelület több napfényt enged a tetőterekbe, mint korábban. A modern anyaghasználat kevesebb fűtési energia felhasználást tesz lehetővé. Az eddig is egyedi VELUX felső kilincs ezentúl esztétikusan magába rejti a por- és rovarszűrő betéttel ellátott szellőzőnyílást. A számos újítással felszerelt ablakok minden vásárlói igényre, pénztárcához és tetőtér-típushoz illeszkednek.

 

velux 

 

VELUX Standard kínálat

Az Új Generáció alaptípusa (GZL) csak nevében maradt a régi. Mostantól ennél a terméknél is elérhetők azok a funkciók, melyek korábban csak a magasabb kategóriájú ablakoknál álltak rendelkezésre. Például rendelkezik zárt állapotú szellőztetést nyújtó kilinccsel, mellyel az ablak nyitása-zárása könnyű és rugalmas. A nyitószerkezet alatt kivehető, tisztítható por- és rovarszűrő betét biztosítja a tetőtér friss, tiszta levegőjét akár egész nap. Az eddig bevált tulajdonságokat – melyek a tetőtéri ablak tulajdonosok további kényelmét szolgálják – a VELUX cég továbbra is megtartotta. Ilyenek például a háziasszonyok dolgát megkönnyítő találmányok mint a tisztítási pozíció retesszel, melyek a modern kor igényeit elégítik ki formavilágunkkal.

Azon vásárlók igényeire, akik régi, elavult tetőablakukat szeretnék az Új Generációra cserélni, és az eddigi ablak magasan, de még kézzel elérhető magasságban van, nem kell lemondaniuk a GZL típusról. Ugyanis továbbra is létezik alsó kilinccsel, méghozzá ugyanazon az ajánlott fogyasztói áron, mint 2013-ban. Kell ennél több? A gyártó szerint igen. Méghozzá az, hogy ezen az áron egy sokkal jobb terméket kínáljon, mint eddig. Az alsó kilincs cinkből készül, kézre állóbb, formatervezett, mellyel gyerekjáték működtetni az ablakot. A zárt állapotú szellőztetést – a korábbi megoldáshoz képest – az alsó kilincses típus is megoldja, méghozzá az ablakszárny felső részén egy por- és rovarszűrővel ellátott kétfokozatú résszellőzővel. Mostantól az alapablak is továbbfejleszthető elektromossá utólag is, így a vásárlók hasonló funkciókkal bíró termékhez juthatnak, mint a Premium kategóriában, alacsonyabb árszínvonalon. Ha az ár és a minőség egyszerre fontos, a GZL alsó kilincses változatát szeretni fogják a tetőtérben élők.

VELUX Standard Plus kínálat

Sok tetőablakot cserélő, tetőfelújító, vagy tetőterét hasznosító vásárló igényei egyre inkább túlmutatnak a Standard kínálat nyújtotta előnyökön. Sokan az átlagnál nagyobb energiahatékonyságra, jobb légzárásra és hangszigetelésre, biztonságosabb belső üvegre, hatékonyabb UV-sugárzás szűrésre vágynak. És a VELUX Standard Plus kategóriájú ablakok kielégítik ezeket az igényeket.

Az új fejlesztésű GLL típus több technikai újítást is felvonultat a jobb eredményekért. Tartalmazza a ThermoTechnologyTM hőszigetelési rendszert, mellyel a GLL tulajdonosnak télen kevesebb lesz a fűtési energia fogyasztása. Emellett a gyártó extra gumitömítést is elhelyezett az ablakszárnyon, mely a jobb légzáráshoz járul hozzá.

A Standard Plus kategória tagja a GLL típus alsó kilincses változata is, mely ugyanazokat az előnyöket nyújtja, mint a felső kilincses megoldás. Szintén szellőztethető zárt állapotban kétfokozatú résszellőzővel, tartalmazza a ThermoTechnologyTM hőszigetelési rendszert, az extra gumitömítést.

Mind a felső, mind az alsó kilincses GLL változat belső biztonsági üveggel kapható, mely azt jelenti, hogy a belső üvegréteg a rétegragasztásnak köszönhetően törés esetén nem hullik darabjaira. Az autó szélvédőjéhez hasonlóan az üveg egyben marad, személyi sérüléstől nem kell tartani.

A felső kilincses GLL típus poliuretán változata a szintén vadonatúj fejlesztésű GLU típus, mely a konyhák és fürdőszobák elengedhetetlen ablaka. A piacon található PVC ablakokkal szemben a VELUX poliuretán tetőtéri ablak belseje fa, melyet fehérre festett poliuretán bevonat fed. Nézzük csak a fa belsőt! Speciális, hőkezelt fáról beszélünk, melynek használatával még energiahatékonyabb ablakhoz jutnak a vásárlók. Ha a külső borítást vesszük szemügyre, a PVC ablakokhoz képest feltűnő a minőségbeli különbség. A sarokban nincsenek hegesztővarratok, a felület homogén, és gyönyörű fehér. Évek múltán is!

A VELUX tetőtéri ablakok Új Generációjának választéka még soha nem volt ennyire kompakt, mely minden igényt lefed a vásárlók megelégedésére.

velux.hu

 

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop