Tájvédelmi körzet luxuskivitel

udapest belvárosa, a főutak és nagy közlekedési csomóponttok környéke ma már olyannyira szennyezett, hogy aki teheti, inkább vállalja a közlekedéssel járó kellemetlenségeket, és a főváros agglomerációjába költözik. Ily módon különös értékkel bírnak azok a lakóövezetek, amelyek – akár kocsival, akár tömegközlekedéssel – könnyen elérhetők, és mégsem túlságosan forgalmasak. Ilyen területen – Budapest XII. kerületében – találhatók a Szépvölgyi 70 Ingatlanforgalmazó és Befektető Amerikai-Magyar Kft. által értékesítendő lakások és irodák, amelyek értékét a luxuskivitelezésen túl, a környező, tájvédelmi körzethez tartozó erdő, és a gyönyörű panoráma is növeli. Lencs Péterrel, a cég ügyvezető igazgatójával az ingatlanok sajátosságairól, legfontosabb paramétereiről beszélgettünk.

 

 

– Milyen struktúrájú a terület, ahol az Önök által értékesítendő ingatlanok találhatók – Mi jellemző a lakások belső térfelépítésére?

 

– A beépített területen öt épület található, amelyből a négy kisebbet cseréptetővel láttuk el, az ötödik pedig lapostetős. A házakban összesen hatvannyolc lakást és irodát alakítottunk ki; mivel az elképzelésünk az volt, hogy minél többféle igénynek megfeleljünk. Ezt a koncepciót erősítjük azzal is, hogy egy ingatlant sem fejezünk be addig, amíg nincsen meg a tulajdonosa. Bár a belső terek, a belső falak részben már elkészültek, a leendő tulajdonosnak lehetősége nyílik a változtatásra. Minden ház alatt pince található, amely felett földszinti, első emeleti, illetve tetőtéri lakások közül lehet választani. A terek kialakításánál az egyedülálló vásárlókra és a családos, többgyermekes tulajdonosokra is gondoltunk, és az irodákat is változatos méretekben alakítottuk ki. A házak alapstruktúrája pince, földszint, első emelet, tetőtér.

 

– Milyen koncepciót követtek a lakások, irodák belső felosztásának kialakításakor?

 

Mint már említettem, többféle igényeket vettünk figyelembe. Így nem csak a strukturáltságban, hanem a méretekben is nagy különbségek vannak. A legkisebb ingatlan mintegy hatvan, a legnagyobb kétszázhatvan négyzetméteres. Ami mégis közösnek mondható az az, hogy bármilyen méret esetén a nagy, belátható, tágas terek elvét próbáltuk követni.

 

– Mikor készülnek el a lakások és az irodák?

 

– Az egyik – cseréptetős – ház tulajdonképpen már készen van, tehát a vásárlást követő nyolc héten belül költözhető. A többi lakás a jövő év elejére készül el. A lakások elhelyezkedésüktől és egyéb paramétereiktől függően négyszázhetven ezer forintos négyzetméterártól vásárolhatók meg, amely a kulcsrakész állapotra vonatkozik. A vásárló többféle, rendkívül igényes alapberendezésből választhat, de ha mást szeretne, azt is kedvezményesen rendelheti meg partnercégeinknél.
– A gyönyörű kilátáson, az igényes térkialakításon túlmenően mi minden növelheti az itt élők komfortérzetét?
– A lakások korszerű központi irányítású, ám egyedileg szabályozható fűtő-hűtő rendszerrel vannak felszerelve, amelynek segítségével télen-nyáron egyaránt optimális hőmérséklet teremthető. A lapostetős ház alsó szintjén uszoda és szauna található, és majdnem minden lakáshoz terasz is tartozik. Mivel az épületek nagyon szép, ősfával borított környezetben fekszenek, lehetőség nyílt arra is, hogy a földszinti lakásokhoz saját használatú kertrész is kapcsolódjon. Ezen kívül az épületek környékét parkosítjuk, a gyermekek részére pedig közös használatú játszóteret építünk.
A lakók biztonsága érdekében az épületkomplexumot éjjel-nappali portaszolgálat védi.


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop