Csúcsminőségű akril bútorfrontok

Csúcsminőségű akril bútorfrontok

FaceBook  Twitter  rjon neknk!

Tökéletes magasfényű felületek, vagy különleges, matt textúrák? Bármely felület vagy szín mellett is döntünk, a kiváló minőségű anyagokkal, az élvonalbeli technológiával készült TZ Austria termékeivel hosszú időn át teljes és ragyogó környezetben élhetünk.

syntex0608 720


Modern otthonunk vagy iroda, esetleg szalon enteriőrünk eleganciáját a rendezett, zárt bútorfrontokkal is könnyedén megteremthetjük. A rendezettség mellett mesés hátteret, egységesen szép, letisztult összképet adnak a tökéletesen megmunkált, magasfényű felületek, amelyek esetében ma már számos, különleges felület, illetve szín és élzárási technológiai részlet teheti teljessé a kínálatot.
A Syntex-Ker Kft. 2014 szeptemberétől hivatalos hazai forgalmazója és képviselője a forradalmian új preforming élzárási technológiát meghonosító TZ Austria csúcsminőséget és sokoldalúan felhasználható termékeinek.

syntex0608 1
Szériagyártás? Egyedi bútor? Az akril bútorfront valamennyi egyedi bútortervünkhöz tökéletes alternatívát biztosít, amelyhez a hazai képviselettől akár ingyenes anyagmintát vagy mintakoffert is kérhetünk térítés ellenében – ám ennek díja majd a vásárláskor jóváírásra kerül.

syntex0608 2
Mi a siker titka?
A legkorszerűbb gépparkkal felszerelt gyártó a méretre gyártott, élzárt bútorfrontelemek legújabb generációját kínálja, sikerük titka pedig a kiváló alapanyagokon túl a magasan motivált és képzett munkaerő, a korszerű minőségirányítás, és persze, nem utolsósorban az élvonalbeli technológia.

Most aztán szabadjára engedhetjük a fantáziánkat, akár asztalosmesterek, akár bútortervezők, konyhabútorosok vagy éppen hivatásos esetleg hobbi-lakberendezők vagyunk: a gyönyörű, ragyogóan tükröződő magasfényű felületek mellett – amelyekről köztudott, hogy optikailag remekül tágítják a teret – még számos más, különleges felület, textúra, valamint szín és elzárási módszer közül válogathatunk.

syntex0608 4
Ismerjünk meg most néhányat a teljesség igénye nélkül!
KÉSZELEMEK: A Tecnoglas vertikális bútorelemek lenyűgöző, hibátlan magasfényű felületekkel tündökölnek, illeszkedésük pedig fugamentesen is tökéletes – a legújabb gépi technológiának köszönhetően. Konyhabútorokhoz, fürdőszobabútorokhoz, vagy éppen egyedi nappali és irodabútor-kombinációkhoz remek választás a több színben is kérhető, ragyogó felületek széles tárháza.

A CSÚSZÁSMENTES TECNOGLAS felületeit elsősorban fiókokba ajánljuk, hiszen védelmet nyújt ily módon a csészék, tányérok és értékesebb tálak számára a konyhában – akár az otthoni, akár egy nívós bemutatóteremben történő felhasználás során.

Szeretné a fényes, egysíkú felületet még valamivel megdobni, kicsit megbolondítani? A TECNOGLAS HG ST felülete egy magas fényű, ám strukturált felület, mélynyomású, nagy hullám mintákkal megnyomva. A Motion illetveTouch fantázianevekkel ellátott, mélynyomású hullámos felületek közül is több színváltozat áll a rendelkezésünkre, amellyel bármilyen modern környezetet kellemes, barátságos, ugyanakkor mégis egyedi enteriőrré varázsolhatunk.

syntex0608 7
Ám a gyártó a még teljesebb kínálat érdekében még ennél is továbbment: A TECNOGLAS HG SCR a HG felület továbbfejlesztett változataként kapott helyett az egyre szélesebb palettán. Az SCR felület nagyfokú karcállóságát remekül ki tudjuk használni a gyakran használt belső terek bútorainál, mint amilyen egy konyha vagy egy fürdőszoba, hiszen még a higiéniát is könnyűszerrel megteremthetjük, amelyhez bútorunk esetleges megkopásától sem kell tartaunk: ez a felület ugyanis nagy ellenállóképességgel rendelkezik az alkoholos oldószerekkel, tisztítószerekkel szemben.

A TECNOGLAS MÉLY ÜVEG felületével pedig a tükörfényes, ultramodern koncepcióban gondolkodók is tökéletes megoldásra lelhetnek! Az új dizájn-üvegoptika a bútoripar számára nagyot alkotott: 2 mm vastagságú, törhetetlen akril lap borítású felületet, méghozzá egy speciális, lézeres megmunkálással. Jelenleg fehér színben érhető el, amely a Deep Glass 2731-es nevet viseli.

A TECNOGLAS HG felület egy tökéletesen fényes, már-már tükörfényes felület, amely extrém felületi stabilitással rendelkezik! A gyártási minőség garantálja a hatalmas színtartósságot és UV-stabilitást, az akril fólia vastagsága pedig kizárja a felület „hullámosodását”.

syntex0608 9
Azoknak, akik mégis jobban bíznak a MATT felületekben, vagy csak kevesebb időt tudnak szánni a takarításra – számukra az extra nemes matt felületek ajánlottak, mint amilyen a TECNOGLASS MATT felület, amelyen nem látszanak meg az ujjlenyomatok, valamint nagyfokú karcállóság is jellemző rájuk.

syntex0608 10
Beleszeretett, ám tanácstalan? Szívesen megtudna még többet vagy kérne ingyenes színmintát, megnézné, megtapintaná a felületeket?
Az osztrák gyártó hazai képviseletéhez Ön is bizalommal fordulhat, akik szeretettel várják új partnerek, partnercégek jelentkezését is az alábbi elérhetőségeken:

SYNTEX-KER KFT

1211 Budapest, Weiss Manfréd u. 2.
Telefon: 1/476 8462
Fax: 1/476 8460
Mobil: 30/934 1939
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


www.akrilbutorfront.hu


Cikkek
& ÉrdekessÉgek

A világ leghosszabb üveg függőhídja

Kínában több helyütt méreteiben egymásra licitáló látványhidak csábítják a látogatókat, leghíresebb közöttük a másfél éve átadott Csangcsiacsie Nemzeti Parkban található. A hat méter széles, négyszázharminc méter hosszúságú híd 218 méteres magasságban ível át egy szakadékot, és az adrenalin szint fokozása érdekében lágyan kileng a látogatók alatt. Kínában több helyütt méreteiben egymásra licitáló látványhidak csábítják a látogatókat, leghíresebb közöttük a másfél éve átadott Csangcsiacsie Nemzeti Parkban található. A hat méter széles, négyszázharminc méter hosszúságú híd 218 méteres magasságban ível át egy szakadékot, és az adrenalin szint fokozása érdekében lágyan kileng a látogatók alatt. A látványhídról csodálatos panoráma tárul a hegyekkel, vízesésekkel, ősi városokkal és templomokkal tarkított Hunkjaku vidékre. Egy izraeli építész, Haim Dotan kapta a megbízatást, amelyhez 1077 darab, egyenként 4 centiméter vastag üvegtáblából állították össze a 99 kilenc darab, több réteg edzett üvegből álló lapot, majd kemény törés- és terheléspróbának vetették alá. A teszt résztvevői kalapáccsal verték az üveget, természetesen a megfelelő biztonsági intézkedések mellett, majd egy utasokkal teli kéttonnás terepjáró is átment a hídon. És persze végeztek jó néhány más vizsgálatot is az átadás előtt. A rekordhosszúságú híd egyébként három és félszer több terhet bír el, mint amennyit a kínai szabványok megkövetelnek: akár háromezren is tartózkodhatnának rajta, de egyszerre legfeljebb 600 embert engednek csak fel rá. Az építmény tehát elvileg biztonságos, tériszonyosoknak azonban nem biztos, hogy kellemes élményt jelent átsétálni rajta. Aki esetleg útközben ijed meg a magasságtól, átléphet a híd valamelyik szélére, és fémen sétálhat üveg helyett. Az építtető helyi turisztikai vállalat szerint eleve úgy tervezték, hogy a közepe felé haladva kissé kilengjen a látogató alatt, fűszerezve a különleges látványt. {igallery id=4799|cid=924|pid=1|type=category|children=0|showmenu=0|tags=|limit=0}

Idősfa-átültető géppel sikeresebb

Tavaly decemberben állt munkába a FŐKERT Nonprofit Zrt. professzionális idősfa-átültető gépe, amellyel akár 30 cm törzsátmérőjű fákat is sikeresen ki lehet emelni, majd szállítást követően el lehet ültetni a már előkészített új termőhelyükre, biztosítva ezzel a fák megmaradását. Tavaly decemberben állt munkába a FŐKERT Nonprofit Zrt. professzionális idősfa-átültető gépe, amellyel akár 30 cm törzsátmérőjű fákat is sikeresen ki lehet emelni, majd szállítást követően el lehet ültetni a már előkészített új termőhelyükre, biztosítva ezzel a fák megmaradását. Az idősfa-átültetés több évszázadra visszatekintő fásítási módszer, amelyet régen fáradságos kézimunkával, nagy hibaszázalékkal végeztek. Mára viszont gépesítették a feladatot, a fák megmaradási aránya pedig elérte a 90 százalékot. A FŐKERT Nonprofit Zrt. gépparkja most egy nagyteljesítményű idősfa-átültető géppel bővült. Annak érdekében, hogy minél több városi fa megmenthető legyen, a FŐKERT Nonprofit Zrt. egy professzionális idősfa-átültető gép beszerzését valósította meg. A FŐKERT Nonprofit Zrt. beruházását, amelyet európai uniós közbeszerzési eljárás keretén belül folytatott le, a Fővárosi Önkormányzat fejlesztési megállapodás keretén belül finanszírozta. A most beszerzett és átadott faátültető géppel a FŐKERT Nonprofit Zrt. magas szakmai színvonalú technológiát tudhat magáénak, amelynek alkalmazásával költséghatékonyan fogja tudni végrehajtani az idősfa átültetést. A több mint 7 tonnás professzionális fakiszedő adapter, egy négytengelyes speciális, terepmunkára is alkalmas teherautóra került felszerelésre, melynek segítségével akár a 8 tonna tömegű kiemelt fák is könnyen mozgathatóak parkokon belül sokszor igen kis helyeken, kedvezőtlen terepviszonyok közepette, valamint a városi forgalomban is. Az ültetőkanál, így a földlabda legnagyobb mérete pedig több mint három köbméter. FŐKERT Nonprofit Zrt. Fotó: Szabó Zoltán FŐKERT Nonprofit Zrt.

Megújul a Múzeumkert

Több mint egy éves történeti és műemléki kutatási, tervezési, engedélyezési és kiviteli közbeszerzési előkészítő folyamat után, 2018. januárban kezdődnek a Magyar Nemzeti Múzeum állami tulajdonban lévő telkén álló Múzeumkert megújításának kivitelezési munkálatai. Több mint egy éves történeti és műemléki kutatási, tervezési, engedélyezési és kiviteli közbeszerzési előkészítő folyamat után, 2018. januárban kezdődnek a Magyar Nemzeti Múzeum állami tulajdonban lévő telkén álló Múzeumkert megújításának kivitelezési munkálatai. A 2016 májusában kiírt pályázatra 12 pályamunka érkezett. Az ötletpályázat díjazására fordítható 6 millió forintos összegből hat elképzelést díjazott a bírálóbizottság. A Magyar Nemzeti Múzeum által a Múzeumkert rehabilitációjára kiírt ötletpályázaton az első díjat a TÉR-TEAM Kft. nyerte (Szabó Gábor, Szende András, Juhász Kristóf Attila, Győre Viola, Orbán Nóra) a pályamű alaposan kidolgozott vizsgálati és elemző részének értékei és a terv harmonikus, vizuálisan és funkcionálisan átgondolt, a kiírásnak leginkább megfelelő elképzeléseknek köszönhetően. A komplex rekonstrukció célja a kert történeti hitelességű helyreállítása és korszerű, többfunkciós belvárosi közhasználatú zöldfelület kialakítása. A munkálatok során megújulnak a közművek, a sétányok és a műemléki főépülethez illeszkedő gyalogos burkolatok létesülnek. A meglévő faállomány lehető legteljesebb megtartása és növényápolása mellett – növény-egészségügyi szakvélemény alapján – 38 db életveszélyes, elöregedett fa kivágására és 25 darab nagyméretű fa ültetésére kerül sor. A meglévő, érdemi használaton kívüli út- és térburkolatok részbeni elbontásával, átalakításával 8200 négyzetméter teljesen megújított növényfelület jön létre. Az ültetendő fák között több növényritkaság is szerepel, ezek erősítik a kert történeti hangulatát (vörös juhar, ginkgo, magnólia). A teljes közműhálózatot érintő felújítási munkák nagyságrendjét érzékelteti, hogy csaknem 3 km hosszú új víz-és csatornacső épül, megújul a teljes elektromos hálózat, WiFi-hálózat és kerti öntözőhálózat is készül. A projekthez kapcsolódóan restaurálják a kert szobrait és az Arany János szobor teljes megújítására is sor kerül a talapzattal együtt. Az Arany János szobor-csoport a március 15-i állami ünnepségre elkészül. A munkálatok során a Magyar Nemzeti Múzeum kiállításai folyamatosan látogathatók, a teljes kertrekonstrukció a nyár végéig fejeződik be.