A tökéletes otthonosság élménnyé teszi a hazaérkezést

Túl sokat, túl keményen dolgozunk – napjaink legkevesebb egyharmadát azzal töltjük, hogy megteremtsük egyebek mellett az otthon kényelmét és biztonságát, ez pedig akkor is rengeteg idő, ha történetesen izgalmas és inspiráló feladataink vannak. Így aztán egy hosszú nap végén a hazaérkezés pillanata igazán fontos, és ha sikerül ezt a pillanatot örömtelivé tenni, az alapjaiban változtatja meg az életminőséget.

atokeletesotthonossag 720

Számos anyagi, biztonsági és egyéb számszerűsíthető előnyei mellett az okosotthon-megoldások egyik legfontosabb tulajdonsága éppen az, ahogyan a lakásból hívogató fészket varázsolnak. Meglévő vagy újonnan választott otthonautomatizálási eszközeink összekapcsolásával hazaérkezéskor a teendők stressze helyett otthonunk úgy vár haza, ahogy a leginkább szeretjük.

A legjobb megoldás minderre a TAHOMA központi vezérlési rendszer, amellyel az egész ház összes automata rendszere egyetlen eszközzel vezérelhető. Aktuális hangulatunkhoz szabva az érintőképernyon egyszerűen és logikusan állíthatjuk be a redőnyök, árnyékolók, a külső-belső világítás és a garázskapuk működését, vagy ha már kitapasztaltuk az ideális beállításokat, úgynevezettforgatókönyvek létrehozásával megadhatjuk, hogy ezek közül egyetlen gombnyomással a legjobban szeretettet előhívhassuk.
atokeletesotthonossag 1
Így például reggelente egy mozdulattal elintézhető a redőnyök felhúzása és a szellőztetés, délutánonként az árnyékolókat a megszokott, legkényelmesebb pozícióba állítva pihenhetünk a teraszon, vagy beállíthatjuk, hogy hazaérkezéskor éppen azok a lámpák világítsanak, amelyekre szükség van, anélkül, hogy ehhez az egész házat körbe kellene járni. Megadhatjuk, hogy a redőnyök az évszaknak megfelelően kizárják a téli hideget, vagy éppen beengedjék a nyáresti friss levegőt, nyaraláskor pedig a rendszer egy gombnyomással otthonlétet szimulálva védje a lakást. És persze mindez a ház energiafelhasználását is segíti, a rezsiköltségeket is nagyban csökkenti, és a biztonságot is új szintre emeli – de ami igazán szeretetre méltóvá teszi az intelligens otthonokat, az mégis inkább a hatások, amelyeket ezek a megoldások jelentenek: a tökéletes ébredés hangulata vagy éppen azok az apróságok, amelyek a hazaérkezést élménnyé teszik.
atokeletesotthonossag 2
TaHoma®-box:
központi vezérlés intelligens otthonához

A TaHoma® box lehetővé teszi a biztonságos kommunikációt okosotthon eszközeink és a mobiltelefon, számítógép vagy tablet között.
Bővebb információ: www.somfy.hu
somfy


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop