Varázsoljunk egyedi hangulatot villanykapcsolókkal!

Nélkülözhetetlen kellék a lakásban, mégis kevés figyelmet szentelünk otthonunk kialakításánál vagy felújításánál a kapcsolókra. Hajlamosak vagyunk utoljára hagyni beszerzésüket, és a lehető legegyszerűbb darabokkal beérni. Pedig akár lakásunk ékszerei is lehetnének!

varazsoljunkegyedihangulatot 720

Nem is gondolnánk pedig, hogy egy ilyen jelentéktelennek tűnő kiegészítő mennyit dob, vagy adott esetben ront lakásunk összképén. Mivel éves szinten nagyon sok időt töltünk otthonunkban, egyáltalán nem elhanyagolható szempont, hogyan érezzük magunkat az adott környezetben. Érdemes tehát pusztán használati tárgy helyett a lakás ékszereként tekinteni a villamos szerelvényeinkre, amelyekkel csinosabbá, divatosabbá tehetjük azt. A Schneider Electric IKEA Family tagoknak szóló ajánlata megkönnyíti a legszebb darabok kiválasztását, hiszen kedvezményesen juthatunk hozzá a trendi Unica és Sedna kapcsolókhoz.

Ultravékony dizájn

Ha szívesen feldobnánk helyiségeinket, de nem szeretnénk vagyonokat költeni a felújításra, a modern Sedna kapcsolócsalád kiváló döntés lehet. 8 féle keret-és 6 féle betétszínből kombinálhatjuk össze az egyedi modelleket. Különleges falszín vagy tapéta esetén is könnyedén megtalálhatjuk a stílusban hozzá illő darabot a kínálatban, emellett mindössze 8 mm-es kialakításával a Sedna szerelvények szinte belesimulnak a falfelületbe, és a porcicák sem ülnek meg rajtuk.

Anyagok és színek harmóniája

Modern világunkban egyre inkább eltávolodunk a természettől, pedig több kutató is (pl. Matthew Silverstone és Manfred Himmel) bebizonyította, hogy a fa közelsége nyugtatóan hat az emberi elmére, így a fából készült kapcsolók is hozzájárulnak az igazán harmonikus enteriőr létrehozásához. Ahhoz, hogy saját egyéniségünket mutassuk meg az otthonunkon keresztül, nem feltétlenül kell belsőépítészhez fordulnunk, hiszen mi magunk is berendezhetjük például minimál stílusban, amelyhez az Unica Top letisztult kapcsolói tökéletesen illeszkednek. Ráadásul a termékcsaládhoz tartozó keretek kaphatók többek között termosztátokhoz, fényerőszabályozó és mozgásérzékelő készülékekhez, valamint csengőkhöz is, mely funkciókkal még kényelmesebbé tehetjük otthonunkat.

Ha a praktikum mellett az elegancia hívei is vagyunk, az Unica Top modellek sorában 26 különböző színösszeállításban kombinálható fémkeretek közül is válogathatunk. A hűvös, metál keretek letisztult eleganciájával exkluzív megjelenést kölcsönözhetünk otthonunknak, emellett a kapcsolók könnyedén tisztíthatók.

A Sedna és Unica Top kapcsolók mellett az ország több mint 150 pontján most 20 százalékos kedvezménnyel juthatunk hozzá az egyedi színekben kapható, vidám és fiatalos Unica Quadro-hoz és az Unica Plus energiahatékony, pasztell árnyalatokban elérhető kapcsolóihoz is. A természetesség híveinek a valódi bőrből, kőből, fémből és üvegből készült időtálló Unica Class termékcsalád a legjobb választás, amely szolid, mégis elegáns megjelenésével igazán különleges hangulatot kölcsönöz otthonunknak. A kedvezmény feltételeiről és az akcióban résztvevő boltokról itt tájékozódhat.

Schneider Electric


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop