Intelligens hőmérséklet-szabályozás éjjel-nappal!

Az Uponor Smatrix Style szobatermosztát rendkívüli pontossággal szabályozza a felületfűtési és – hűtési rendszereket, és akár 40 százalékkal csökkenti az energiafogyasztást.

intelligenshomersekletszabalyozas 720

Az Uponor bemutatja a stílusos Smatrix Style szobatermosztátot beépített intelligens szenzorral, amely tökéletes pontossággal biztosítja a kívánt szobahőmérsékletet. A Smatrix Style eleganciája kiválóan illeszkedik a lakások belteréhez, a termosztát egyszerűen vezérelhetőakár távolról, applikáció segítségével is. Nincs többé nehezen olvasható kijelző és hozzávetőleges hőmérséklet! A Smatrix Stlye pontos és elegáns!

intelligenshomersekletszabalyozas 10
Appal is vezérelhető! – Tekintse meg videónkat!

intelligenshomersekletszabalyozas 5

A Smatrix Style dizájn termosztát az Uponor Smatrix intelligens felületfűtési és – hűtési szabályozórendszer legújabb tagja. Folyamatosan figyelemmel kíséri a hőmérsékletet a megfelelő hőérzet kialakítása érdekében. Az ultraérzékeny szenzorok nemcsak a levegő hőmérsékletét érzékelik, hanem a sugárzó hőt is, így kivételes pontossággal szabályozható a felületfűtési és – hűtési rendszer.

intelligenshomersekletszabalyozas 2
A csúcskategóriás szobatermosztát fekete és fehér színben kapható. A nagyméretű és nagy felbontású ún. elektronikus papír kijelző az aktuális hőmérsékletet és működési adatokat mutatja abban az esetben is, ha a napsugarak közvetlenül érik. A Smatrix Style beüzemelése egyszerű a készülék oldalán található két gomb segítségével. Alternatív megoldásként az Uponor Smatrix központi érintőképernyős kezelőfelületéről is vezérelhető, valamint az Uponor Smatrix app segítségével mobiltelefonról és táblagépről.

intelligenshomersekletszabalyozas 3
Az automatikus beszabályozás-technológia folyamatosan figyeli a fűtési és hűtési rendszert befolyásoló tényezőket, és külön-külön szabályozza az egyes helyiségekhez szükséges energiamennyiséget. Ezzel a technológiával akár 20 százalékos energia-megtakarítás érhető el a hagyományos, szabályozás nélküli fűtési rendszerekhez képest.

intelligenshomersekletszabalyozas 4
Az Uponorról
Az Uponor idén ünnepli 100 éves fennállását, Magyarországon pedig több, mint 25 éve nyújt ügyfelei számára felületfűtési és – hűtési, radiátoros, vízellátási valamint távhőellátással kapcsolatos megoldásokat. Az idén megjelent új fejlesztésű előszerelt hőközpontok és mérőszekrények a higiénia és az idő- költséghatékonyság koncepcióját követik. A vállalat 1965 óta foglalkozik csővezeték-rendszerek gyártásával, világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. Az Uponor 4000 alkalmazottat foglalkoztat, jelen van több, mint 100 országban, az éves árbevétele meghaladja az 1 millió Eurót. Folyamatos fejlesztéseink energiahatékony termékeket eredményeznek, a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembe vételével. Célunk a jobb emberi környezet kialakítása a minőség szem előtt tartásával.

További információ: Smatrix Style design termosztát

uponor logo

Uponor Épületgépészeti Kft.
1043 Budapest, Lorántffy Zsuzsanna utca 15/B
T. +36 1 203 3611
E-mail: info.hungary@uponor.com
www.uponor.hu

 

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop