A konyha ékköve

A német BLANCO 1925 óta gyárt kiváló minőségű háztartási termékeket, így mára a BLANCO mosogatók, csaptelepek és hulladékgyűjtő rendszerek a világ közel 100 országában képviselik a minőséget, funkcionalitást és a professzionalizmust. A legújabb SILGRANIT® PuraDur® mosogatók alapanyagának ellenállóképessége és tisztíthatósága jelentősen felülmúlja a legtöbb jelenleg elérhető versenytársát, hódítanak a szép színek eleganciájával és vonzó formáival.

akonyhaekkoveecorgan 720

A BLANCO SILGRANIT mosogatók 80 százalékban természetes gránitőrleményt tartalmaznak, a selymes, természetesen kőszerű megjelenés és tapintás a különlegesen finom pórusú felületnek köszönhető. A természetes gránitőrlemény akril és színezékek hozzáadásával éri el felülmúlhatatlan tulajdonságait. Mind a  tízféle tetszetős és tartós SILGRANIT színben, egyenletes a felület minősége, tökéletes összhangban a BLANCO csaptelepekkel.

akonyhaekkoveecorgan 2 akonyhaekkoveecorgan 1

„ A legjobb – még jobban” szlogen a BLANCO legújabb tulajdonságokkal rendelkező mosogató-alapanyagát jelöli, amely a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően optimális egyensúlyt garantál a tisztíthatóság, az ellenállóképesség, valamint a kellemes megjelenés és tapintás között. A SILGRANIT® PuraDur® mosogatók egyedülálló és szabadalmaztatott anyagösszetételnek köszönhetően felületük antibakteriális hatású. Független laboratóriumok vizsgálatai igazolják, hogy a Hygiene+Plus védelem 98 százalékkal csökkenti a baktériumok szaporodását, megkönnyítve az ápolást és védve használója egészségét. Válasszon egyet a számos vonzó modell közül, és bízzon a magas minőségben, amelyet Németország vezető konyhai mosogató- és csaptelep szállítója garantál!

Keresse a BLANCO termékeket a Konyhakiállításon a legjobb hazai konyhastúdiók standjain!

ecorgan logo

www.blanco.hu

 

 

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop