Horizont PS profilrendszerek

A mai kor építőinek, befektetőinek minőségi ablakokkal szemben támasztott igényeit legjobban talán egy alapfogalommal lehet jellemezni, ez pedig az energiamegtakarítás. A műanyag nyílászárók területén minden ablak tulajdonságainak meghatározó tényezője, minden ablak alapvető építőeleme a profilrendszere. A PS HORIZONT márka minden ilyen jellegű követelményre az új HORIZONT PS SPACE 8 profilrendszerét ajánlja.

horizont ps 1712 720

A HORIZONT PS SPACE 8 rendszer a műanyag ablakok gyártásához szükséges profiloknak immár ötödik generációja. Elődeitől az alapvető szerkezeti paraméterekben különbözik, megtartva azonban azt az egyedi, összetéveszthetetlen bélyegét, amelyet az összes HORIZONT PS profilrendszer magán hordoz.

horizontps 1712 2
HŐSZIGETELÉS.
Az új profilcsalád szerkezete szempontjából nyolckamrás, középső tömítéses és 90 cm építési mélységű, mely meg is határozza fő tulajdonságait és paramétereit, azzal az egyértelmű szándékkal, hogy már alap kivitelezésben felhasználható passzívházakhoz is. A hőátadás a keretszerkezeten – az Uf merevítést is beleértve – 0,90 W/m2K, amely érték lehetővé teszi, hogy megfelelő beüvegezéssel az egész ablak Uw hőátadásának koeficiense elérje a 0,60 W/m2K alatti értéket. Standard kivitelezésben teljesítettük hát a passzívház építésére vonatkozó igényeket is, azaz az Uw 0,80 W/m2K alatti értékét.
HANGSZIGETELÉS. A rendszer lehetővé teszi a szigetelő duplaüveggel vagy hármas üveggel való beüvegezést, 36–52 mm szélességig, a kiválasztott üvegezési szalag típusa szerint. E variabilitás a hőszigetelésen túl nagyon jó eredményeket hoz a zajszigetelés területén is: 52 mm vastagsággal elérhető a 47 dB érték, ami a TZI 5 hangszigetelési osztálynak felel meg.
VÍZ- ÉS SZÉLÁLLÓSÁG. A középső tömítésrendszer háromszoros védelmet nyújt a szeles esőverés ellen, garantálva az E 2250 vízálló osztály deklarált rendkívüli eredményeit, amely 200 km/h sebességet meghaladó szélnek felel meg. Szélsőséges sebességű szél esetén a belső merev léc magassága föltartja az első részbe bejutó vizet, ahonnan azután a levegő- és vízelvezetőrendszerek segítségével hatékonyan el is vezetődik. A 90 cm építési mélység megfelelő szilárdságú merevítések beépítését is lehetővé teszi, ezért e robusztus szerkezet garantálja az ablak legmagasabb osztályú, C5 minősítést elérő szél elleni ellenállóképességét.
DIZÁJN. A profilrendszer dizájnja jellegzetes formát kölcsönöz, félig előretolt ablakszárnnyal. A párkány vonalának megoldásánál további választási lehetőségként alkalmazhatunk hétkamrás alátétprofilt vagy a nagyobb hőszigetelő képességű PURENIT® vagy MERENIT® profilokat. A profilrendszer a legmagasabb osztályú EN 12 608 szabvány szerinti falvastagságban készül, vagyis 2,8 mm vagy ennél több.

További információk a HORIZONT PS SPACE 8 profilrendszerről:
www.horizontps.com
Közvetlen e-mail a gyártóhoz: support@horizontps.com

horizontps 1712 1
A HORIZONT PS műanyag profi lrendszert gyártja és szállítja:
PRAMOS, a.s., Brnenská 577, 691 76 Šitborice, Ceská republika (Cseh Köztársaság), e-mail: pramos@pramos.cz
Magyarországi elérhetősége: lc.horizont@horizontps.com

 

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop