Tízesztendős a Csempepont

A Csempepont hidegburkolat és szaniter bemutatóterem tíz éve áll a közületi és privát felhasználók szolgálatában, így akár csempe, akár mozaik, akár jó minőségű padlóburkolatban gondolkodnak – beltéren vagy éppen kültéren, bátran fordulhatunk hozzájuk egyedi, igényes elképzelésekkel is.
tizesztendosacsempepont 720

 

A tízesztendős hazai Csempepont nem csupán termékválasztékban, de szakmai hozzáértésük, igényes szolgáltatásaik révén is kiemelkedőt nyújtanak mind a magán-, mind pedig a közületi vásárlók, felhasználók részére. Mit érdemes tudni róluk? A több mint 800 nm-es bemutatótermükben 48 gyártó több ezer termékét vonultatják fel, köztük a világ vezető márkáinak designproduktumait. Az első osztályú olasz burkolatok mellett kiváló minőségű spanyol, portugál és lengyel kínálatból is választhatnak az ügyfelek, ezért a széles termékspektrumunk lehetővé teszi, hogy valamennyi vásárlói igényt ki tudják elégíteni.

S a minőségi, igényes csempeválasztékon túl mit nyújtanak a vásárlók számára? Munkatársaik folyamatos szakmai képzésének köszönhetően naprakész ismeretekkel, tanácsokkal segítik, szolgálják a vásárlóikat. A továbbképzések mellett évről-évre ellátogatnak Európa legnevesebb nemzetközi vásáraira, amelyek során a gyártókkal ápolt, hosszú évekre visszanyúló szakmai kapcsolataik révén kedvező feltételek mellett tudnak megállapodni a következő évi újdonságok beszerzésével kapcsolatban.

tizesztendosacsempepont 1
Komplex szolgáltatási csomag és hatalmas raktárkészlet: ez az, amellyel egy csempeszalon nem csupán megfogja, de hosszú évekre maga mellett is tudja tartani törzsvásárlóit. „Komplex szolgáltatási rendszerünkben szükség esetén tervezőket, kivitelezőket is ajánlunk ügyfeleinknek, valamint a kiválasztott termékek háztól házig szállításával is segítjük a vásárlási folyamat gördülékeny lebonyolítását. A rendelésre szállított termékek mellett több mint 12 000 nm-es raktárkészletünkből azonnal megvásárolható áruval is várjuk ügyfeleinket.” – tájékoztat a cég vezetője.

Komoly múlt mellé komoly referenciák és online naprakészség. S hogy mire büszkék a múltból, és miként építik a jövőt a vásárlókkal? Referenciáik között a több ezer magánfelhasználó mellett szállodák, éttermek és nagykövetségek is szerepelnek. Az online kommunikáció ma már alapvető, így az online média és PR megjelenéseink mellett leginkább a Facebook oldalukon aktívak és naprakészek, ahol hétről-hétre beszámolnak aktuális akcióikról, újdonságaikról, szakmai és házi praktikákat osztanak meg követőikkel, valamint az esetleg felmerülő kérdéseket is megválaszolják.

Forduljanak bizalommal hozzájuk!

www.csempepont.hu


Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop