Építsen Decibel lefolyócsővel!

Fedezze fel az új, hangcsillapított lefolyócsőrendszert, amely ötvözi az innovatív technológiát és a modern formatervezést – a Decibel garantálja, hogy csak azt halljuk, amit hallani szeretnénk!

epitsendecibellefolyocsovel 720

Az Uponor Decibel teljes körű lefolyócsőrendszer 50-160 mm méretig terjedő csővezetékekkel és idomokkal új építésekhez és felújításokhoz egyaránt alkalmazható. A Decibel rendszert az üvegszál erősítésű polipropilén, a többrétegű szerkezet és a nagy fajsúly teszi igazán csendessé. Az Uponor Decibel ideális megoldás magas akusztikai követelményű épületekhez. A sima felület ellenáll a belső sérüléseknek, és minimalizálja a dugulás kockázatát. A rendszer méreteit az EN 1451 európai szabvány alapján határoztunk meg, így az megfelel a szabvány valamennyi követelményének. A gyártási folyamat minden lépése nyomon követhető, minden idomot egyenként teszteltünk a hosszú, karbantartásmentes élettartam biztosításáért.

A rendszer zajvédelmét a Fraunhofer Institute tesztelte
A Decibel rendszer az EN 14366 szabvány szerint került tesztelésre. A szabvány a lefolyócső-rendszer által keltett zaj laboratóriumi mérését tartalmazza.

epitsendecibellefolyocsovel 5
Ha a zajszint nem lépi túl a 10 dB-t, az eredmény <10 dB jelölést kap a tesztjelentésben. A 10 dB alatti zajszint nem érzékelhető normál lakókörnyezetben.

 

epitsendecibellefolyocsovel 2

 

epitsendecibellefolyocsovel 3

 

epitsendecibellefolyocsovel 4

További információ::Uponor Decibel hangcsillapított lefolyórendszer
uponor logo

Uponor Épületgépészeti Kft.
1043 Budapest, Lorántffy Zsuzsanna utca 15/B
T. +36 1 203 3611
E-mail: info.hungary@uponor.com


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop