Lelkünkre is hat a ház színe

Amikor építkezünk vagy felújítunk, nagy gondot fordítunk a ház homlokzati szigetelésére, de előfordul, hogy csak másodlagosan kezeljük a színválasztást. Leginkább az éppen divatos árnyalatok közül választunk, vagy épp ellenkezőleg, valami egyedi, megdöbbentő színt tervezünk a homlokzatra, ami balul is elsülhet.

lelkunkreishatahazszine 720

Harmonikus, egyedi ház színválasztásához tudni kell, hogy az egyes árnyalatok jelentést hordoznak, üzennek a külvilágnak. Itt kreatív, tevékeny emberek élnek – mondják a sárgák. A természettel való harmónia mindenekelőtt – üzenik a barnák. Aki kék házban lakik, az távolságtartó, a hűvös elegancia híve.

lelkunkreishatahazszine 1fotó: evhomlokzata.hu

 A színek érzelmekre való hatását vizsgálja a színpszichológia. Ezt a tudományágat is bemutatja a Baumit homlokzatszíneiről készült új honlapja, a baumitlife.com. Itt a 888 Baumit szín mindegyikéhez találunk kiegészítő színeket és ajánlott vakolatstruktúrákat, illetve termékeket. 

lelkunkreishatahazszine 22

A honlapon 12 trendajánlás is szerepel, bemutatva, hogy az adott stílushoz milyen színek illenek, és milyen fa, fém és kő anyagok használata javasolt. A különböző ajánlott színsorokat mintaépületeken is bemutatja a színtrendek menüpont.

lelkunkreishatahazszine 33

A ház színének kiválasztása hosszú távra szól, felelősséggel jár, a harmonikus színösszeállítás növeli az ingatlan értékét, ezért is érdemes ellátogatni a baumitlife.com oldalra.

Ha építkezik vagy hőszigetelné otthonát, vegyen részt a Baumit nyereményjátékában! Minden résztvevő, aki a kiírásnak megfelelő pályázatot nyújt be, 30 000 forint értékű KIKA vásárlási utalványt kap, és a játék végén akár vissza is nyerheti a Baumit hőszigetelő rendszer árának 100 százalékát. A részletekért klikkeljen ide!

lelkunkreishatahazszine 44

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop