Elegáns hajpánt a báli szezonra

Ez a rendkívüli hajpánt szemrevaló viselet minden ünnepi alkalomra, legyen szó báli szezonról vagy akár egy nyári esküvőről. Tervezze meg és készítse el egyedi hajpántját a Dremel segítségével, és viselésekor számíthat a stílus és divatérzékét dicsérő bókokra!

 

01

 

Szükséges eszközök

Dremel® VersaTip forrasztópáka, melegfúvó fej és forrasztóhegy (a tartozékokat a forrasztópákához tartozó szett tartalmazza)
Dremel 930-as ragasztópisztoly és színtelen ragasztó rudak (a tartozékokat ragasztópisztolyhoz tartozó szett tartalmazza)

Szükséges alapanyagok

Csipesz
Szatén szalag (2 cm széles, 60 cm hosszú)
3-4 dekoratív toll
Egy nagy mutatós és 3-4 kisebb virág
Melegen ragasztható strasszok
Csillámpor (Embossing por) és ragasztópárna

Első lépés
Először rendezze el a strasszokat a szatén szalagon pontosan oda, ahova később rögzíteni szeretné. Ezt követően a Dremel® VersaTip forrasztópáka forrasztóhegyét használva fixálja a strasszokat az anyaghoz az alábbiak szerint: a felmelegített forrasztófej hegyét tartsa a strasszhoz. Így felmelegszik a strassz alsó részén lévő ragasztó. Az alatt a pár másodperc alatt, amíg a ragasztó olvadt állapotban van, a strasszokat egy csipesz segítségével precízen oda tudja rögzíteni a szatén szalaghoz.

Második lépés
A Dremel 930-as ragasztópisztoly segítségével nagyon könnyű a dekoratív tollakat szépen a szalagra ragasztani. A tollak közepére, mintegy fő látványosságnak rögzítsen egy nagyszirmú virágdíszt. A színek és a formák tekintetében nincs ami határt szabjon a képzeletének.

Harmadik lépés
Most a kis virágdíszek dekorálása következik. Nyomja egyenként a virágdíszek fejét a ragasztó-párnába, majd a virágok nedves ragasztós felületét mártsa a csillámporba. A felesleges port óvatosan rázza le a felületről.

Negyedik lépés
A Dremel® VersaTip forrasztópáka melegfúvó fejét használva melegítse a kis virágdíszek széleire az csillámport addig, amíg a por bele nem olvad az anyagba. Amint a por kihűlt, erősen és stabilan rögzül a felülethez. Így biztos lehet benne, hogy tartós lesz a díszítés.

Ötödik lépés
Végezetül a Dremel 930-as ragasztópisztoly segítségével erősítse a dekoratív kis virágokat a szatén szalagra! A hajpántot úgy tudja rögzíteni a fején, ha a két végét összeköti. Most már minden készen áll az Ön elegáns belépőjéhez!

www.bosch.hu

 

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop