Aktuális

Vegye könnyedén a szélvihart alumíniumtetővel!

Igazat mondd a népdal, miszerint „Tavaszi szél, vizet áraszt…”, ám ezt hajlamosak vagyunk elfelejteni az enyhe felmelegedés okozta nagy örömben. A szélre és a csapadékra azonban érdemes mielőbb felkészülni, nehogy tetőnk beázása, esetleg falaink vizesedése rontsa el kezdeti örömünket. A PREFA alumíniumtető nemcsak az esőtől védi otthonát, de könnyű súlya ellenére a legnagyobb vihar sem okozhat benne kárt.

Egyedi homlokzat hőszigetelésen is

A homlokzati hőszigetelésen alkalmazott vakolat is lehet különleges. A Baumit CreativTop modellező vékonyvakolatával a teljesen sima felülettől, az erősen strukturált 3D textúrákig szinte minden kreatív ötlet megvalósítható.

Az ivóvíz életbevágó ügy

Az Uponornak és így Önnek is különleges ez az év, hiszen az Uponor idén ünnepli 100 éves fennállását. Magyarországon február végén nyitotta meg hivatalosan is az ünnepi évet egy nagyszabású rendezvény keretében.

Tippek a tartós vízszigeteléshez

Fürdőszobáinkban mindennapos, hogy a zuhanyzóból, fürdőkádból kicsapódó víz vagy a fürdés közben keletkező pára a burkolatfugák hajszálrepedésein keresztül átszivárog az épületszerkezetbe, erősen károsítva azt. Hogyan kerülhető el mindez? Használjunk kenhető vízszigetelést!

Jó, ha könnyű nyitni, csukni...

Mikor mondjuk, hogy jó egy ajtó vagy ablak? Ahány ember, annyi a válasz: a jó üvegezés, a szép felület, a megbízható vasalat vagy akár a könnyű kezelhetőség, de már nagyon fontos az energiatakarékosság és a biztonság is.

Kellemes klíma minden évszakban

Egyre trendibb tetőtérben élni, azonban a hőmérsékletingadozás komoly kihívást jelenthet: ugyanis a tetőtér nyáron inkább szauna, télen pedig vacogás, a rezsiről nem is beszélve! Erre a problémára nyújt megoldást a Bramac Construma Nagydíjas oCool Tetőrendszere, amely nyáron kint, télen pedig bent tartja a meleget.

Innovációk és inspiráló akciók a Hörmannál

Európa piacvezető ajtó- és kapugyártója, a Hörmann Hungária is részt a Construma Kiállításon (A pavilon 306A stand), amelynek középpontjában a „Jövő Otthona” áll, s ehhez alkalmazkodva a cég is egyedi, bővített kínálattal jelenik meg.

Skandináv Ökoház koncepció

A MANI Magyar-Norvég Kft. érdekes installációval jelenik meg a Construma Kiállításon. Némon Henrik, a koncepció felelőse ezúttal röviden bemutatja az otthonteremtőknek a részleteket, amelyekről majd a standon személyesen is meggyőződhetünk.