Aktuális

Láthatatlan csövek a falban és a padlóban

Gondolkozott már azon, hogy amikor új lakást vásárol, mi a legfontosabb szempont, mi teszi igazán jó vétellé? Legyen jó a fekvése? Legyen szépen berendezett? Jó elosztású legyen? A jó megközelíthetőség, esetleg az értéktartás a legfontosabb? Mindezek mellett ellenőrizte-e vajon, hogy mi van a falak mögött, mi működteti a lakást? Mennyire gazdaságos és megbízható a vízellátás, vagy a fűtés? Hogy az elektromos vezetékek elöregedtek-e már? Valószínűleg nem, mert ezek láthatatlan, mégis legalább olyan fontos elemek, mint az előtér padlólap mintája. Sőt…

Az okosnál is okosabb napelem - Jinko Maxim

Sokan szeretnének napelemes rendszert telepíttetni a házunkra, hogy az elkövetkező évtizedekre megtakarítsák a villanyszámlát. A napelem nem terheli a környezetet, a villamos energia előállításához nincs szükség szén vagy kőolaj elégetésére, se atomerőműre. Maguk a napelemek is 98 százalékban újrahasznosíthatók.

Baumit tanácsok homlokzatfelújításhoz

A ház külső homlokzata időnként ugyanúgy felújításra szorul, mint a lakás belseje. 15-20 év alatt sajnos megsérülhet, elpiszkolódhat a ház fala, és időszerűvé válik a homlokzat hőszigetelése, vagy a már meglévő szigetelő rendszer még inkább energiahatékonyabbá tétele egy új réteg hőszigeteléssel. Mindezekkel nemcsak újjászületik a ház, hanem az ingatlan értékét is növeli.

Kényelem a falból

Alacsony hőmérsékletű falfűtés és -hűtés egyetlen rendszerrel, mindezt energiatakarékosan? Ez az Uponor Renovis gipszkarton rendszer. Kellemes hőérzetet biztosít, és ellátható bármilyen hőforrással.