Aktuális

Szellőztetni szükséges, de mikor tegyük?

Központi szellőzés nélküli lakóépületeknél keresztirányú szellőztetés vagy folyamatosan résre nyitott nyílászárókkal szellőztethetünk. Közismerten a gyors keresztirányú szellőztetés hatékonyabb, kevesebb energiát is veszítünk vele, mint a bukóablakok állandó nyitva tartásával. Honnan tudhatjuk azonban, hogy mikor kell végrehajtanunk a szellőztetést, és mérhető-e a hatás?

Ne szmogosítsunk! Szigeteljünk!

Még élénken emlékszünk az év eleji szmogriadóra. Sokan vágták dühükben földhöz a papucsukat, bezárták a négykerekű családtagot a garázsba, felszálltak a zsúfolt buszra, és órákat utaztak fogcsikorgatva a munkahelyükre. Mások szabadnapot vettek ki, jól feltekerték a fűtést, kényelmesen leheveredtek a fotelbe egy könyvvel a kezükben, elégedett mosollyal az arcukon, hogy ők bizony most együttműködnek a környezet védelmében. Vagy mégsem…?

Csúcsminőségű akril bútorfrontok

Tökéletes magasfényű felületek, vagy különleges, matt textúrák? Bármely felület vagy szín mellett is döntünk, a kiváló minőségű anyagokkal, az élvonalbeli technológiával készült TZ Austria termékeivel hosszú időn át teljes és ragyogó környezetben élhetünk.

Fémes csillogás, trendi színek

Kibírja 40 év időjárás okozta megpróbáltatásait, tehát akár négyzetméterenként 35 000 liter esővizet, 75 000 napsütéses órát. Mi ez? Nem más, mint a korszerű és környezetkímélő PREFA alumínium tető- és homlokzatburkolat. Az anyagot a szivárvány összes színében választhatjuk új otthonunkhoz vagy felújításhoz.

Költségcsökkentés és komfortnövelés szobatermosztáttal

A háztartásokban elfogyasztott energia közel 80 százalékát a fűtés és a meleg víz előállítására használjuk fel. Ez minden bizonnyal az Ön otthonában is így van. A legnagyobb megtakarítást fűtési költségeink csökkentésével érhetjük el. Gondolt már arra, hogy az energia megfelelő felhasználása mennyit számít egy háztartás fenntartásában? Az energiahatékonyság célja a lehető legnagyobb megtakarítás elérése, hiszen a legolcsóbb és leginkább környezetbarát energia az, amelyet el sem használunk.

Luxus és egyediség a fürdőben

Szívesen lépne be egy olyan fürdőszobába nap mint nap, amilyen sehol máshol a világon senkinek sincsen? Egy ilyen exkluzív fürdő ma már nem csak álom. Egy magyar gyártó a világon egyedülálló módon készíti a luxust, és egyediséget képviselő fürdőszobai termékeit.

Így találjuk meg álmaink teraszajtaját!

Ahogy nő a napsütéses órák száma, úgy ábrándozunk el egyre többet azon, milyen jó is lenne, ha balkonunkra vagy kertünkbe egy elegáns teraszajtón keresztül vezetne az út. Az ideális kialakításhoz ugyanakkor számtalan szempontot kell mérlegelnünk. A minőségi műanyag nyílászáró profilokat gyártó Inoutic tanácsait követve könnyen rátalálhatunk a számunkra megfelelő típusra.

„Alattomos mérgek a lakásban?

Nem is gondolnánk, hogy a csendes, kémiai mérgek milyen egészségromboló hatással vannak szervezetünkre, amelyekre a család legkisebb tagjai különösen érzékenyek. Az alvászavarok, étvágytalanság, fejfájás mindannyiunk számára ismerős, mindennapos jelenség, és ez még csak a kezdet! A légtérben levő mérgek ellen megfelelő burkolatválasztással tehetünk a legtöbbet. A természetes alapú burkolatok, természetes időtlen komfortját a Tretford modern, natúr szőnyegeivel biztosíthatjuk a legigényesebben berendezett, modern enteriőrökben is.