Aktuális

Korszerűsíthető radiátorok családi és társasházakban?

Bizonyára sokat hallottunk a hidraulikus nyomáskiegyenlítésről, de hogyan működik? Egy új épületnél nem is gondolkodunk azon, hogyan tehetnénk minél energiahatékonyabbá, könnyen szabályozhatóvá fűtési rendszerünket, de egy már meglévő, régi rendszernél? Kazáncsere? Megújuló energia? Termosztatizálás?

Erre figyeljünk nyaraláskor!

Bár a nyaralás a felhőtlen kikapcsolódásról szól, sajnos előfordul, hogy egy váratlan esemény keresztülhúzza a számításainkat. Már a strandon sem csobbanhatunk önfeledten, hiszen a tolvajok előszeretettel lopják el az őrizetlenül hagyott értékeket, ha pedig hosszabb időre utazunk el, az otthonunk biztonsága miatt fájhat a fejünk.

Csúcsminőségű akril bútorfrontok

Tökéletes magasfényű felületek, vagy különleges, matt textúrák? Bármely felület vagy szín mellett is döntünk, a kiváló minőségű anyagokkal, az élvonalbeli technológiával készült TZ Austria termékeivel hosszú időn át teljes és ragyogó környezetben élhetünk.

Fémes csillogás, trendi színek

Kibírja 40 év időjárás okozta megpróbáltatásait, tehát akár négyzetméterenként 35 000 liter esővizet, 75 000 napsütéses órát. Mi ez? Nem más, mint a korszerű és környezetkímélő PREFA alumínium tető- és homlokzatburkolat. Az anyagot a szivárvány összes színében választhatjuk új otthonunkhoz vagy felújításhoz.

Költségcsökkentés és komfortnövelés szobatermosztáttal

A háztartásokban elfogyasztott energia közel 80 százalékát a fűtés és a meleg víz előállítására használjuk fel. Ez minden bizonnyal az Ön otthonában is így van. A legnagyobb megtakarítást fűtési költségeink csökkentésével érhetjük el. Gondolt már arra, hogy az energia megfelelő felhasználása mennyit számít egy háztartás fenntartásában? Az energiahatékonyság célja a lehető legnagyobb megtakarítás elérése, hiszen a legolcsóbb és leginkább környezetbarát energia az, amelyet el sem használunk.

Luxus és egyediség a fürdőben

Szívesen lépne be egy olyan fürdőszobába nap mint nap, amilyen sehol máshol a világon senkinek sincsen? Egy ilyen exkluzív fürdő ma már nem csak álom. Egy magyar gyártó a világon egyedülálló módon készíti a luxust, és egyediséget képviselő fürdőszobai termékeit.

Így találjuk meg álmaink teraszajtaját!

Ahogy nő a napsütéses órák száma, úgy ábrándozunk el egyre többet azon, milyen jó is lenne, ha balkonunkra vagy kertünkbe egy elegáns teraszajtón keresztül vezetne az út. Az ideális kialakításhoz ugyanakkor számtalan szempontot kell mérlegelnünk. A minőségi műanyag nyílászáró profilokat gyártó Inoutic tanácsait követve könnyen rátalálhatunk a számunkra megfelelő típusra.

„Ösztönző környezet, ideális lakásfelújítás

A Yellow Group komplett belsőépítészeti tervezéssel foglalkozó csapata hiszi, hogy minden, ami bennünket körülvesz, ösztönzőleg hat ránk, legyen az otthonunk vagy munkahelyünk környezete. A legszerencsésebb persze az, ha meglelve a megfelelő szakembereket, a lehető legkevesebb gonddal jár számunkra a felújítás…