Aktuális

Hőszigetelési praktikák hűvös időkben

Amikor hűvösebb időszakban készül a tetőtér szigetelése, ahhoz, hogy valóban minőségi eredményt kapjunk a végén, jó, ha a kivitelezés során néhány dologra kiemelt figyelmet fordítunk.

EGLO, az én lámpám, az én stílusom

Néha a legnagyobb tervezők is visszanyúlnak oda, ahonnan minden elkezdődött, a természethez. Így tett a 2017-2018-as kollekciójában az EGLO is, amikor újra felfedezte a fát, a lamellákban rejlő finom részletek segítségével pedig megalkotott egymodern formavilágú, sikerre ítélt lámpakollekciót, ötvözve a led technológiával. A lamellás lámpák a stílus maga!

Építsen Decibel lefolyócsővel!

Fedezze fel az új, hangcsillapított lefolyócsőrendszert, amely ötvözi az innovatív technológiát és a modern formatervezést – a Decibel garantálja, hogy csak azt halljuk, amit hallani szeretnénk!

Magyar tölgyből prémium padlók

Gyönyörű környezetben, az Őrség kapujában, Zalalövőn található Edelholz Faipari Kft. 100 százalékban magyar tulajdonban lévő faipari vállalkozás, amely elsősorban tölgy fapadlók gyártására specializálódott. A kitartó, elhivatott munkának köszönhetően, ma már csak és kizárólag prémium minőségű tömör és háromrétegű (Triplex) padlók gyártásával foglalkozik.

Melegség egy hangulatos kandallóval

Hidegben, hóesésben jön csak el igazán a kandallók ideje! Egy szobában parázsló vagy pislákoló tűz fénye kellemesen otthonos, télies hangulatán túl azonban olykor jelentős, valódi melegséggel is megajándékoz bennünket. De milyen kandalló is illik egy elegáns, modern enteriőrbe?

Tízesztendős a Csempepont

A Csempepont hidegburkolat és szaniter bemutatóterem tíz éve áll a közületi és privát felhasználók szolgálatában, így akár csempe, akár mozaik, akár jó minőségű padlóburkolatban gondolkodnak – beltéren vagy éppen kültéren, bátran fordulhatunk hozzájuk egyedi, igényes elképzelésekkel is.

Árvíz ellen mobilgát, egyszerűen!

A szélsőséges időjárás és a felhőszakadás miatt idén több ezer kárbejelentés érkezett a biztosítókhoz, a kár sok milliárd forint. A PREFA mobil árvízvédelemi eszközei az árvízveszélynek kitett épületek és területek hatékony védelmére szolgálnak: a speciális alumíniumprofilok alkalmasak ajtók, ablakok vagy kapuk gyors víz elleni lezárására, valamint a partközeli és azzal határos területek védelmére.

„Fürdőszobai komfort növelése – műszaki tanácsok az Oventroptól

Az épületenergetikai felújítások legalapvetőbb lépései általában a kazán és a nyílászárók cseréje, illetve a külső hőszigetelés megoldása, amelyek számos további kérdést érintenek. Például egy fűtéskorszerűsítés során alapvető elvárás a fürdőszobai komfortérzet növelése, ezért annak érdekében, hogy ez célszerűen és hatékonyan valósulhasson meg, érdemes figyelembe venni az Oventrop műszaki tanácsait.