Aktuális

Padlófűtés parkettához pillanatok alatt?

Láthatatlan kényelem, ugyanakkor maximálisan jó közérzet. Ezek a padlófűtés legfőbb jellemzői. A felületfűtési és -hűtési rendszer a családi házak számára kiváló hőkomfortot és energiahatékonyságot jelent. A megbízható és fenntartható megoldások kialakításához teljeskörű, korszerű rendszerre van szükség.

A minőségi hőszigetelő lap nem egyenlő a minőségi hőszigeteléssel

Garanciális kérdések a felújításnál? Ez még elég szokatlan kérdés… de nem ok nélkül tesszük fel, ha például az utólagos hőszigetelés során nem a gyártó által előírt, együtt felhasználható anyagokkal dolgozik a kivitelező. Tudja Ön, hogy mit jelent a THR? És miért ne hagyjuk, hogy a kivitelező a legolcsóbb anyagokat válogassa össze? Erre is választ kaphatunk a BACHL szakértőitől.

Baumit tanácsok homlokzatfelújításhoz

A ház külső homlokzata időnként ugyanúgy felújításra szorul, mint a lakás belseje. 15-20 év alatt sajnos megsérülhet, elpiszkolódhat a ház fala, és időszerűvé válik a homlokzat hőszigetelése, vagy a már meglévő szigetelő rendszer még inkább energiahatékonyabbá tétele egy új réteg hőszigeteléssel. Mindezekkel nemcsak újjászületik a ház, hanem az ingatlan értékét is növeli.

A kényelem legfelsőbb foka

Sokunkban felmerül a gondolat, hogyan is tudnánk otthonunkat még kényelmesebbé tenni, miként tudunk a mai rohanó világban több időt és energiát spórolni, amelyet családunkra, barátainkra fordíthatnánk. Ezekre a kérdésekre ad választ az intelligens otthon.