Aktuális

Rémálom vagy gyerekjáték a lakásfelújítás?

Messziről elkerülhetők a kellemetlenségek, ha betartjuk azokat az egyszerű tanácsokat, amelyeket a MAPEI szakemberei ajánlanak. Ha így vágunk bele a felújításba, gyorsan és bosszankodás nélkül élvezhetjük megszépült otthonunkat. Íme a betartandó 4 tanács, amire oda kell figyelni!

Izgalmas megoldások – nem csak fürdőszobába, konyhába is

Idén bátran elengedhetjük fantáziánkat, előtérbe kerülhet legkreatívabb oldalunk, hiszen a legújabb trendek szerint nyugodtan társíthatjuk egymással a lapokat, a különböző felületeket akár egy helyiségen belül is. Ehhez ajánlunk néhány remek lapcsaládot, amelyet más családokkal vegyítve konyhánkban és fürdőszobánkban egyaránt használhatunk, az újhullám nagyköveteiként.

Online bútorvásárlás a BELIANI-tól

Több ezer terméküknek és széles kínálatuknak köszönhetően a BELIANI igazi aranybánya mindazoknak, akik otthonukat és kertjüket komfortosabbá és szebbé kívánják tenni. Dizájn kanapék, székek, asztalok, étkezőszettek és sok más igényes kiegészítőt találni weboldalukon.

Jövő Otthonai építészeti ötletpályázat

A Style&Home Kft. által életre hívott OTTHONNEKED összefogás immár harmadik alkalommal ötletpályázatot hirdet építészek, valamint építészhallgatók számára, ezúttal egy konkrét helyszínre épülő lakóház ötletpályázati terveinek elkészítésére 2019. május 6. határidővel.

Norvég megoldások fűtéskorszerűsítésre

Épületek felújításakor vagy új építésénél sokszor bonyolult és költséges megoldásokat keresnek és találnak az építettők. A fatüzelésre kevesen gondolnak, amely pedig az ősidőkből eredő egyszerűséggel ma már rendkívül kényelmes használattal párosul, és semmi mással össze nem mérhető hangulattal árasztja el otthonunkat.

Hogyan válasszunk homlokzati hőszigetelő rendszert?

Az elmúlt évtizedekben a hőszigetelő rendszerek sokat fejlődtek, nagyobb teljesítményre képesek. Mielőtt azonban választunk a hőszigetelő rendszerek között, célszerű elolvasni a Baumit javaslatait.

Falra vagy mennyezetre, fűt és hűt?

Alacsony hőmérsékletű falfűtés és -hűtés egyetlen rendszerrel, mindezt energiatakarékosan? Ez az Uponor Renovis gipszkarton rendszer, amely kellemes hőérzetet biztosít, és ellátható bármilyen hőforrással.

Környezettudatos tetőfelújítás

Idén minden eddiginél korábban érkezett el a Földön a túlfogyasztás napja, ezért pedig egyre több helyen foglalkoznak mind komolyabban a környezetbarát megoldások bevezetésével. Az építőipari gyárakban használt energiamennyiség meglehetősen terheli világunkat, így most megmutatjuk, hogyan lehet „ökotudatos” egy tető vagy homlokzat építése és felújítása.