Budapesti ingatlanok, ha nem számítanak az árak

A főváros kiemelt népszerűségnek örvend az ingatlanvásárlók körében. Nem véletlen, hiszen Budapesten mindent egyetlen városban lehet megtalálni, ami a kényelmes élethez szükséges. Legyen szó akár a munkalehetőségek széles tárházáról, a szórakozóhelyekről vagy bevásárlóközpontokról, minden megoldás helyben, amelyek megfelelnek elképzeléseinknek és igényeinknek.

budapestiingatlanokhanemszamitanakaz 720

Ugyanakkor korántsem mindegy, hogy milyen eladó ingatlan mellett tesszük le a voksot. Vannak, akik előnyben részesítik a nagy alapterülettel rendelkező, csendes környéken fekvő házakat, mások a belvárosi nyüzsgést kedvelik, s ezért beérik a kisebb mérettel is. Ma azonban már nem kell kompromisszumot kötni, hiszen helyszíntől függetlenül rábukkanhatunk arra az élettérre, ahol az elkövetkező éveket minden további nélkül el tudjuk képzelni. Ugyan az eladó ingatlan Budapest területén nem a legolcsóbb mulatság, ám ha a milliók nem számítanak, akkor egészen különleges, méretében és kialakításában is pazar otthonokra lelhetünk. Nézzünk most közülük néhányat!

Felújított családi ház hatalmas kerttel
Sokak számára szempont az ingatlanvásárlás során a kert. Nem csak e tekintetben felel meg azonban az elvárásoknak az a XVIII. kerületi ház, amelyet tulajdonosai 2003-ban újítottak fel. A kétszintes, 5 szobás családi ház 1500 négyzetméteres telken fekszik, ahol grillező rész is rendelkezésre áll. A természet szerelmesei számára éppen úgy remek választás lehet az ingatlan, mint azoknak, akik a modern belső kialakítást és a napfényes, tágas tereket kedvelik. A kiváló környéken minden szükséges infrastruktúra elérhető, így családok számára ideális választásnak bizonyul.

evenich170215 1

 

Budaörsi nyugalom, egy kis luxussal
Budaörs csendes, panorámás részén fekszik az a családi ház, amely 270 négyzetméteres alapterületével kínálja a nyugodt pihenés és a luxus vonzó kettősét. A kandallós, tágas nappali közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik, ahol kútról működő öntözőrendszer áll rendelkezésre. A hálóban gardrób, több fürdőszoba, mosókonyha és szaunás helyiség is kialakításra került. A biztonságtechnikával felszerelt házban dupla garázs várja az autók elhelyezését, de több erkély is szolgálja a természettel való közvetlen kapcsolattartást. A csendes otthont keresők garantáltan beleszeretnek a közel 80 millióért meghirdetett ingatlanba.

Modern kialakítás a város szívében
A Ráday utca sétáló részén felújított, egyedi belsőépítészeti megoldásokkal megvalósított lakás várja azokat, akik a belváros szívében képzelik el az otthonteremtést. A lakás egyik különlegessége az eredeti 1930-as Lampart felújított fürdőkád. A korra jellemző elemeket modern megoldásokkal ötvözte a belsőépítész. A nagy terek manapság egyébként is nagyon népszerűek, pláne akkor, ha egy frekventált városrészben elterülő, mégis a maga nyugalmát nyújtó lakásról van szó.

evenich170215 2

 

Elegáns, mégis fiatalos lakás az Oktogonnál
Budapest kétségkívül legforgalmasabb területén találtunk rá arra a 77 millióért meghirdetett ingatlanra, amely egyszerre állja meg a helyét a helyét luxuslakásként, és az elegáns, letisztult stílus képviselőjeként is. A napfényes helyiségek szerelmeseinek szívét azonnal megdobogtatja majd a minden oldalról számos ablakkal ellátott lakás. Kiváló minőségű Bosch és Grohe rendszerek szolgálják a kényelmet, s a belváros szinte kézzel fogható közelsége pedig számos előnyét nyújtja a mindennapokban.

evenich170215 3

 

Képek forrása: otthonterkep.hu

 

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop