Családi ház hőszigetelése SMARTwall S C2 termékkel

Egy székesfehérvári családi ház kivitelezése kapcsán mutatjuk be Knauf Insulation SMARTwall S C2 hőszigetelő termékét.

csaladihazszigetelesesmartwall 720

A tulajdonos elvárásai a következők voltak:

  • Kiemelkedő zajcsillapítás
  • A korlátozott szigetelhetőségi keresztmetszet miatt kimondottan jó hőszigetelő képesség: Alacsony deklarált hővezetési tényező λD = 0,034 W/mK
  • Tűzbiztonság:A1” tűzvédelmi besorolás.
  • Jó páraáteresztő képesség
  • Páradiffúziós ellenállási együttható μ = 1

A KNAUF INSULATION SmartWall kontakt hőszigetelő rendszerek esetében előzetes felületi előkészítés igényelhető a vakolható kőzetgyapot lapok felületére, amely egy speciális, mész alapú bevonatot jelent. Tetszés szerint csak az egyik vagy akár mindkét oldalra kérhető a bevonat, az egy oldali bevonat a „C1” nevet kapta, míg a mindkét oldalon felhordott bevonat „C2” néven rendelhető. A bevonat speciális tapadóhídként viselkedik a szálas kőzetgyapot tábla és a felhordáskor képlékeny konzisztenciájú ragasztó között.
A „C1 /C2” bevonat a kőzetgyapot hőszigetelő táblák megjelenését is megváltoztatja, hisz az eddig megszokott sárgás-zöld árnyalat helyett törtfehér színben találkozhatunk ezekkel a termékkel.

csaladihazszigetelesesmartwall 1
Előnyök:
1. gyorsabb kivitelezés: a bevonatos felület (egyoldali/kétoldali) lehetővé teszi a beépítési idő lerövidítését.
2. Könnyebb kezelés: kisebb kiporzás, könnyebb anyagmozgatás, jobban vágható kompakt felület = biztosabb fogás a kivitelező számára.
3. Idő- és pénzmegtakarítás: a bevonatos termékek megőrzik a kőzetgyapot termékek összes előnyét, emellett sokkal kényelmesebb és gyorsabb kivitelezést garantálnak. Csökken a kivitelezés költsége a kivitelezési idő akár 25%-ot is elérő rövidülésének köszönhetően, kisebb mennyiségű ragasztó/glett anyagra van szükség, a megtakarítás elérheti a négyzetméterenkénti 4 kg-ot is!

ETICS időszükséglet

csaladihazszigetelesesmartwall 2

 

ETICS – ragasztószükséglet

csaladihazszigetelesesmartwall 3

 

kanufnewlogo


 

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop