Akadálymentes küszöb

Évről évre nő az igény az akadálymentes átjárást biztosító megoldások iránt, ami a befogadó szemléletmód terjedésével, az egyre szigorodó munkahelyi biztonsági előírásokkal és a társadalom öregedésével egyaránt magyarázható. Az Inoutic legújabb fejlesztése, az Easystep teljesen akadálymentes közlekedést biztosít irodaházak, oktatási, egészségügyi vagy éppen lakóépületek bejárataihoz, illetve teraszaihoz, hiszen a küszöb magassága egész pontosan nulla centiméter.

inouticakadalymenteskuszob 720

A kedvező ár-érték arányú Inoutic Easystep az Eforte termékcsaládtól már megszokott, kiváló hőszigetelést biztosít. A teljes mértékben akadálymentes küszöb hatalmas szín- és dekorválasztékban érhető el, emellett változatos kialakítást tesz lehetővé – mint például a szintmagas szerkezetek vagy a speciális üvegezés alkalmazását. Így minden tekintetben megfelel a fenntartható és jövőálló építészet követelményeinek.
inouticakadalymenteskuszob 1
„Korábban csak 1-2 cm magas küszöbök beépítésére volt lehetőség akadálymentes átjárók kialakításához, ám ezek továbbra is balesetveszélyt rejtettek magukban. Gondoljunk csak egy nagyobb gurulós bőröndre, babakocsira, a gyermek triciklijére – nem is beszélve a kerekesszékről vagy az idősek közlekedését segítő rollátorról. Az Easystep nemcsak teljesen akadálymentes közlekedést biztosít, de a már meglévő szerkezetekbe is könnyen beépíthető, így nemcsak új, hanem meglévő épületeknél alkalmazható sikerrel” – mondta el Búcsi János, az Inoutic szakembere.

A szárnyprofilban található, leereszthető mechanikus tömítés magas szintű csapóeső elleni védelmet (8A osztály) biztosít, míg a rozsdamentes acél vízelvezető gondoskodik a nedvesség célzott, megfelelő irányban történő elvezetéséről, hogy ne szivároghasson be az épületbe. Így még egy komolyabb vihar esetén sem kell beázás okozta károktól tartani.
inouticakadalymenteskuszob 2
Az Eforte termékcsaládra jellemző magas hőszigetelési értékhez (Uf = 0,95 W/m2K) a speciális, termikusan elkülönített küszöbkialakítás is hozzájárul, amely optimális kapcsolatot tesz lehetővé a padlóval, így akadályozva meg a hőveszteséget. A gazdaságos üzemeltetés mellett a biztonságra is komoly hangsúlyt helyeztek a fejlesztés során: a küszöb felépítése további zárópontok elhelyezését is lehetővé teszi, így használatuk növeli a betörés elleni védelem tovább növelhető. A levehető lépésvédő pedig megkönnyíti a tisztítást.

További információ: www.inoutic.hu

 

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop